Imagini de la moșia Monicăi Anghel! Cum arată conacul din Argeș unde solista se refugiază cu toată familia. E patroană, dar muncește pe brânci pentru turiștii ei

La 5 kilometri de satul Gămăceşti, din județul Argeș, există un conac de vis, unde artista Monica Anghel își încarcă bateriile. Nu este în vizită, ci acasă, căci deține moșia din anul 2015, transformând-o într-o destinație preferată de mulți turiști. Cum arată locul în care solista se refugiază cu toată familia. Imagini de la moșia Monicăi Anghel, de la Berevoești!

În anul 2015, Monica Anghel a achiziţionat în comuna Berevoești, județul Argeș, o clădire ce aparţinea fostului producător muscelean de cherestea şi mobilier „Stâlpeni Forestal”, scrie jurnaluldearges.ro. A transformat-o radical, iar azi arată ca un conac boieresc, numai bun pentru a caza turiști dornici de liniște și de aventuri în natură.

Imagini de la moșia Monicăi Anghel

Astfel, moșia solistei a devenit cunoscută în zonă, iar pe site-urile turistice are parte de review-uri bune. O cameră în care se pot caza doi adulți și un copil costă aproximativ 400 de lei pe noapte. Monica Anghel, deși e patroană, face de toate la conac și petrece foarte mult timp acolo, în mijlocul afacerii, așa cum e cel mai indicat. Notorietatea o ajută să își promoveze moșia, iar turiștii vin cu încredere, mai ales că artista a avut întotdeauna o imagine curată, credibilă.

Monica Anghel merge des acolo și își salută mereu fanii de pe Facebook, de pe terasă sau de pe malul râului. „Astăzi m-am trezit mai târziu, așa că abia acum beau cafeaua”, scria vedeta, publicând o imagine cu ea pe terasă.

Monica Anghel a publicat recent pe Instagram o imagine de la conac, în care apare alături de fiul ei, Aviv, și de frumoasa ei mamă. Dar de la moșie nu lipsesc nici tatăl solistei, nici soțul Marian Caraivan și nici fratele, Alexandru. Așa că familia numeroasă e împreună, într-un cadru de poveste. Mai ales pe perioada pandemiei, conacul din Argeș a devenit refugiul care i-a făcut să nu simtă restricțiile anti-covid impuse de autorități.

Leave A Reply

Your email address will not be published.