Îl mai știți pe românul numit „cel mai puternic băiețel din lume”? Cum arată acum, la 17 ani: 

Giuliano Stroe a fost unul dintre cei mai cunoscuți copii de la noi din țară.

Încă de la vârsta de cinci ani a intrat în atenția publicului pentru felul în care arăta, pentru forța de care dădea dovadă.

Giuliano a crescut acum, este un adolescent de 17 ani și s-a schimbat complet.

Giuliano Stroe a împlinit 17 ani

Giuliano Stroe este unul dintre cei mai cunoscuți tineri de la noi din țară.

La vârsta de doar patru ani, el a fost intrat în Cartea Recordurilor ca „cel mai puternic băiețel” din lume și de acolo a început faima sa. Avea un trup sculptat, era puternic, deși era doar un copilaș.

Părinții său, în special tatăl, care îl și antrena, erau extrem de criticați, pe motiv că l-ar chinui pe micuțul de atunci. A fost acuzat că își exploatează propriul copil doar pentru bani și chiar a fost la un pas de a fi decăzut din drepturile părintești. Totuși, situația era alta, pentru că Giuliano era îndrăgostit de sport și așa a rămas și acum, când a devenit un adolescent în toată firea.

Tânărul s-a schimbat complet
În ultima fotografie publicată în online, pe Facebook, el apare îmbrăcat în haine sport, mai exact, în hanorac și pantaloni de trening, semn că și-a păstrat pasiunile.

Este în continuare îndrăgostit de sport și practică la un nivel intens. Este într-o formă maximă și se vede că duce un stil de viață sănătos.

Leave A Reply

Your email address will not be published.