I-a pus o mica avere pe masă, dar a refuzat! Întâmplare inedită cu fostul Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi, milionarul în euro și cu bolizi de lux

Toată lumea știe astăzi cine este Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Cu milioane de euro în cont și o nouă parteneră, tânăra Ema Uta, Alex Bodi a reușit să își facă și o colecție impresionantă de mașini de lux, care valorează câteva milioane bune. La un moment dat, însă, a avut parte de o întâmplare inedită, nu în România, ci în Emiratele Arabe Unite.

Aventurile lui Alex Bodi în Dubai

În urmă cu câțiva ani, pe când se afla în Dubai, Alex Bodi a decis să își achiziționeze, pentru suma de 900.000 de dolari, o adevărată bestie pe patru roți, un Lamborghini. Mașina, impresionantă prin design și performanțe, a atras imediat atenția, inclusiv a unui om de afaceri din Dubai care i-a făcut o ofertă greu de refuzat.

Un milion de euro pe masă, dar a refuzat!

Milionarul român a primit o ofertă generoasă pentru acest bolid de lux: un om de afaceri arab i-a pus un milion de euro pe masă, dar Alex Bodi a refuzat. El se mândrește cu această mașină, care, conform specialiștilor, se devalorizează foarte greu, mai ales că face parte dintr-o serie limitată. Bodi a povestit această întâmplare într-un podcast al lui ZED:

„Cea mai scumpă, sincer, cred că este aceasta. Undeva la 900.000 de dolari, am luat-o din Dubai. După patru luni de zile am primit 110.000 de dolari peste, doar să o pun pe avion și să o trimit înapoi în Dubai, nu am vrut,” a dezvăluit omul de afaceri.

Alex Bodi și scandalul cu fosta, Bianca Drăgușanu

Nu doar mașinile de lux fac parte din viața lui Alex Bodi, ci și controversele. La începutul lunii aprilie, milionarul a decis să o dea în judecată pe Bianca Drăgușanu, acuzând-o de declarații false făcute public la adresa sa:

„Din moment ce declarațiile ei nu au fost veridice… cum se numește declarația care nu e adevărată? Există o pedeapsă. Acum nu știu cât va dura, ce se va întâmpla, ce au făcut avocații mei la momentul respectiv. Eu nu mai trăiesc în trecut și de aia nu vreau să-mi aduc aminte de anumite persoane,” a precizat Alex Bodi.

Deși despărțiți după doi ani de relație, conflictul dintre cei doi nu s-a încheiat pașnic. Astăzi, ei continuă să se întâlnească pe holurile instanțelor de judecată, în încercarea de a clarifica acuzațiile și de a-și rezolva disputele legale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.