Horoscop 1-7 august 2022. Previziuni astrologice cu specialistul Camelia Pătrășcanu

Share
Horoscop 1-7 august 2022. Previziuni astrologice pentru toate zodiile cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Specialistul anunță că nativii zodiei Leu pot obține diverse favoruri, în timp ce Fecioarele sunt foarte axate pe obiectivele lor.

Horoscop 1-7 august 2022 cu Camelia Pătrășcanu
Specialistul a vorbit la Antena 3 despre horoscopul primei săptămâni din luna august 2022.

Zodia Berbec – acești nativi muncesc mult, încă de la începutul săptămânii. Luni marți și miercuri relațiile sunt important. Trebuie să se poarte cu diplomație, chiar dacă își apără punctul de vedere cu fermitate. Pentru final de săptămână sunt foarte atenți ce primesc, ce pot câștiga prin intermediul celorlalți.

Zodia Taur – început de săptămână cu creativitate și imaginație. Au chef de lucru și sunt eficienți, mai ales luni și marți. Pentru a doua jumătate a săptămânii relațiile personale, vineri sâmbătă sunt foarte subliniate astral și trebuie să-și țină temperamentul în frâu.

Zodia Gemeni – încep săptămâna bine. Sunt într-o formă minunată marți, miercuri și joi, cu mult spirit întreprinzător, pot bate la multe uși pentru a-și rezolva diverse treburi. Pentru vineri și sâmbătă lucru în continuare, dar se sprijină mult pe alte persoane.

Zodia Rac – acte multe la început de săptămână. Pot rezolva multe dacă se mișcă rapid. Pentru marți, miercuri și joi e nevoie de concentrare, interes pentru familie, pentru cămin. Discuții în familie bune, cu rezolvări.

Zodia Leu – sunt interesați de bani încă din prima zi a săptămânii. Pentru marț, miercuri chiar și joi au drumuri, întâlniri, discuții, negocieri, poate chiar și noi colaborări. A doua jumătate a săptămânii se axează pe treburi în casă.

Zodia Fecioară – acești nativi sunt într-o formă foarte bună din punct de vedere astral. încă de luni și apoi marți și miercuri sunt foarte concentrate pe interesele lor, pe ce au de făcut. Aspecte foarte bune și din punct de vedere financiar.

Zodia Balanță
Aspecte bune pentru rezolvarea unor probleme administrative, dar și pentru sănătate. Marţi și miercuri sunt într-o formă foarte bună, cu încredere, cu entuziasm. Joi și vineri planetele subliniază banii, care nu trebuie să fie cheltuiți imprudent, ci cu rost.

Zodia Scorpion – concentrați pe ce se întâmplă în jurul lor și pe persoanele din preajma lor și nevoile lor. Marți și miercuri ciulesc urechile și observă atent ce se întâmplă. În weekend apar cheltuieli.

Zodia Săgetător – acești nativi au multe decizii de luat și este bine să asculte și opiniile celorlalți. Marți și miercuri pot face noi cunoștințe, pot întâlni oameni. Vizite plăcute și flirt în a doua jumătate a săptămânii. Atenție la sănătate!

Zodia Capricorn – rezolvă lucruri importante legate de acte. Marți și miercuri sunt foarte autoritari, știu să argumenteze și cumva au și actele doveditoare sau date, cifre care îi sprijină. Spre finalul săptămânii este rost de distracție.

Zodia Vărsător – sunt preocupați de bani, să nu-i piardă, să investească bine. Au o muncă de cercetare de făcut și trebuie să se consulte și cu diverse persoane pentru a găsi cea mai bună soluție. În doua jumătate a săptămânii din nou, au treburi de rezolvat și poate chiar și contacte, întâlniri.

Zodia Pești – pot avea întâlniri profesionale unde pun niște probleme pe masă, argumentează bine. Pentru marți și miercuri e bine însă să vadă cu cine lucrează și cum e mai bine să pună problema, ca să fie acceptați. Pentru a doua jumătate a săptămânii se anunță călătorii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.