GROAZNIC! VINE SFÂRȘITUL LUMII! Anunțul cutremurător venit chiar acum! MAI ESTE UN MINUT

Boris Johnson și mulți alți înalți oficiali din lume au tras recent un semnal de alarmă cu privire la nivelul ridicat de poluare care a fost înregistrat în ultima vreme.
Potrivit acestora, umanitatea trebuie să acționeze cât mai curând pentru a remedia situația.

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a transmis lumea trebuie să acționeze rapid pentru „a salva planeta” de impacturile catastrofice ale încălzirii climatice.
A venit timpul să spunem destul. Destul brutalizării biodiversităţii! Destul sinuciderii cu carbon! Destul tratării naturii ca pe o toaletă! Destul cu arderea, forarea şi extragerea tot mai în adâncime!

Ne săpăm propriile morminte”, a declarat acesta în faţa liderilor veniți de pe toate continentele, printre care Joe Biden și Emmanuel Macron.

De asemenea, Boris Johnson a anunțat rândul lui că dorește ca țările să ia câteva măsuri pentru reducerea poluării, printre care: eliminarea folosirii cărbunelui, a mașinilor pe benzină și oprirea defrișărilor.

Omenirea a tras mereu de timp în problema climei. Mai este un minut până la miezul nopţii pe ceasul apocalipsei. Trebuie să acţionăm acum”, a declarat prim-ministrul britanic Boris Johnson.

Mai apoi, acesta a avertizat asupra furiei „incontrolabile” pe care ar provoca-o un eşec al acestei COP26 la şase ani după Acordul de la Paris.

„Copiii noştri, copiii încă nenăscuţi şi copiii lor (…), nu ne vor ierta dacă vom eşua”, a completat Boris Johnson.

Leave A Reply

Your email address will not be published.