Giuliano Stroe are 17 ani! Cum arată acum “Micul Hercule”

Giuliano Stroe are 17 ani! Cum arată acum “Micul Hercule”, cel care a uimit o țară întreagă cu mușchii și forța lui! Ți-l amintești și tu, nu-i așa?

Giuliano Stroe, puștiul din județul Olt, a uimit România și Italia pe când avea doar 2 ani datorită antrenamentelor extreme pe care le făcea, încurajat de tatăl lui.

Micul Hercule a intrat în Cartea Recordurilor
În 2009, la doar 5 ani, el intra în Cartea Recordurilor pentru forța sa. El a reușit să meargă 10 metri în mâini, cu o greutate agățată de picioare.

La acea vreme, atât el, cât și fratele său, Claudiu, făceau înconjurul internetului și au fost invitați chiar și la o emisiune TV din Italia. Supranumit „Micul Hercule”, Giuliano s-a remarcat și la Românii au talent, în 2012.

Mulți au fost uluiți de forța micuțului, alții îngrijorați din cauza antrenamentelor grele la care era supus. De altfel, cazul fraţilor Stroe a ajuns de nenumărate ori în atenţia Direcţiei pentru Protecţia Copilului din Olt, iar Iulian Stroe,tatăl lui, a fost, la un moment dat, la un pas de a fi decăzut din drepturile părinteşti, pentru rele tratamente aplicate minorului.

În 2017, părinții l-au dus pe ”Micul Hercule” în Spania, pentru un control amănunțit. Medicii i-au spus că dezvoltarea lui nu corespunde cu cea a unui copil normal. Doctorul spaniol Silvia Trevino a mărturisit, pentru televiziunea Cuatro, că Giuliano are ”grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase”.

Se pare că problemele de sănătate l-au făcut să renunțe la gimnastică și la antrenamentele tiranice și să aleagă un alt sport: boxul.

Acum, Guliano Stroe are 17 ani și speră să devină un campion. Atât el, cât și fratele lui, se antrenează la clubul înființat de tatăl lor, Asociația Giuliano & Claudio Boxing Club.

Giuliano este un tânăr ambițios, dornic să atingă noi performanțe în acest sport. Giuliano a obținut nu de mult un loc 3 la Campionatul Național de Cadeți, de la Satu Mare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.