Gina Pistol și-a găsit deja un alt job după ce a părăsit Antena 1

Gina Pistol (42 de ani) a renunțat la viața din lumina reflectoarelor și se dedică 100% familiei. De când a devenit mamă, prezentatoarea TV și-a revizuit prioritățile, însă mulți se întreabă dacă viața din televiziune a fost înlocuită cu antreprenoriatul. Ei bine, vă prezentăm cum își câștigă existența după ce s-a retras din televiziune.

Pentru cei care credeau că vedeta a rămas fără nicio sursă de venit, ei bine, Gina Pistol s-a reorientat spre partea online. Prezentatoarea TV încearcă să-și împartă timpul în așa fel încât să se dedice cât mai mult micuței Josephine și, de ce nu, să aibă un venit stabil.

Astfel, iubita lui Smiley a profitat de cei 1,4 milioane de urmăritori de pe Instagram și desfășoară mai multe campanii de publicitate. Mai exact, Gina se ocupă cu promovarea produselor online, parteneriate plătite destul de bine. Fie că este vorba de produse cosmetice, îmbrăcăminte, încălțăminte, vedeta pare să atragă publicul potrivit.

Gina Pistol: ”O să încerc să nu plâng”

În urmă cu doar câteva zile, Gina Pistol și-a anunțat retragerea din televiziune și a dezvăluit că își dorește să petreacă mult mai mult timp alături de familia, în special cu fiica ei. Totodată, cu această ocazia, vedeta a ținut să  mulțumească întregii echipe de la Antena 1, acolo unde timp de 11 sezoane a fost la cârma emisiunii Chefi la cuțite, urmate de alte 3 sezoane de Asia Express.

”Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele.

Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume”, este postarea din social media, prin care Gina Pistol și-a anunțat retragerea din televiziune.

Leave A Reply

Your email address will not be published.