Gina Pistol revine pe micile ecrane! Ce emisiune va prezenta FOTO

Gina Pistol este pregătită să revină pe sticlă! Aceasta va prezenta un nou sezon „Chefi la cuțițe”. Iată toate detaliile!

Gina Pistol revine pe sticlă

Îndrăgita emisiune, „Chefi la cuțițe” revine la Antena 1 cu un sezon aniversar, dar cu o surpriză de proporții! Show-ul va avea de această dată două prezentatoare, pe Gina Pistol, dar și pe Irina Fodor cea care a preluat locul Ginei Pistol cât timp, aceasta a avut Covid-19.

„Mă pregătisem pentru începutul noului sezon Chefi la cuțite, dar am aflat cu două zile înainte că am Covid și astfel nu am putut să particip la filmări.

De aceea Irina a preluat rolul de prezentatoare, iar atunci când m-am însănătoșit, am revenit pe platouri. Îmi pare rău că am ratat startul sezonului 10, dar, în același timp, pot spune că această formulă nu face

decât să adauge acel ingredient aparte, perfect pentru un show aniversar”, a mărturisit Gina Pistol pentru a1.ro

Irina Fodor: „Ne-am ținut spatele unii altora și, împreună, am realizat cu succes sezonul aniversar”
La rândul sau, Irina Fodor a dezvăluit pentru aceeași sursă:

„Sezonul 10 Chefi la cuțite ne-a pus față în față cu neprevăzutul și, ca de obicei, am funcționat ca o familie: ne-am ținut spatele unii altora și, împreună, am realizat cu succes sezonul aniversar.

Eu nu eram pregătită să fac parte din proiect, dar pentru că în televiziune multe lucruri te pot lua prin surprindere și trebuie să te adaptezi, asta am făcut și noi.

Cu o zi înainte de începerea preselecțiilor pentru Chefi la cuțite, echipa de producție m-a anunțat că Gina nu se simte bine. Așa că a doua zi, la prima oră, m-am prezentat pe platoul de filmare.

Când Gina s-a însănătoșit, a venit cu forțe proaspete și i-a ghidat pe Chefi și pe concurenți până în finală.

Pentru mine a fost o bucurie să fac parte dintr-un sezon atât de important și să cunosc atâția oameni talentați și pasionați până la obsesie de gătit”.

Noul sezon „Chefi la cuțite” marchează 10 ani de la lansarea trio-ului de succes format de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.