Giani din Las Fierbinți a făcut accident!

Cunoscutul Giani din Las Fierbinți a făcut accident, vineri după-amiază. Totul s-a întâmplat în apropiere de Popasul Merei, de pe ruta dintre Buzău și Prahova, pe drumul european E 577, între Slobozia şi Iazu.

Giani din Las Fierbinți a făcut accident. Care este starea actorului

Mașina condusă de Constantin Diță a intrat în coliziune cu cea a unui alt șofer.

Actorul a fost surprins de Cancan.ro cum a coborât supărat din autovehicul și s-a îndreptat către conducătorul auto cu care s-a accidentat.

Pentru a nu fi recunoscut, ”Giani” din Las Fierbinți și-a pus ochelarii la ochi, după care a început să discute cu celălalt șofer.

Din fericire, niciunul dintre ei nu a fost rănit. Nu la fel se poate spune, însă, și despre mașinile lor.

Nu este primul accident rutier al lui Giani din Las Fierbinți

De altfel, accidentele rutiere par că se țin lanț de actorul Constantin Diță. În 2017, a mai fost implicat într-altul, aflându-se în mașină cu soția lui, aflată pe scaunul din dreapta al pasagerului

Atunci, Giani din Las Fierbinți a fost lovit din neant de un alt conducător auto, în timp ce traversau pe culoarea verde a unui semafor. S-a îngrijorat pentru soția lui, fiind prima la care s-a uitat să vadă dacă este bine.

Și la momentul respectiv actorul a coborât destul de nervos din autovehicul, s-a îndreptat către șoferul vinovat și l-a tras la răspundere.

În cele din urmă, apele s-au calmat și ambii au ajuns de comun acord să rezolve situația pe cale amiabilă, fără poliție, scrie click.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.