Getuța Sterp îi aruncă o nouă săgeată cumnatei sale, Daniela Iliescu: „Îmi pasă maxim”

Getuța Sterp îi aruncă o nouă săgeată cumnatei sale, Daniela Iliescu. Se pare că tensiunile există în familia Sterp, chiar dacă la nivel declarativ, membrii familiei spun că au făcut pace. În realitate, unii își transmit fel de fel de mesaje cu subînțeles.

Getuța Sterp îi aruncă o nouă săgeată cumnatei sale, Daniela Iliescu, care nu ar fi fost niciodată în relații prea bune cu familia partenerului său. Recent, una dintre surorile lui Culiță, s-a postat recent pe rețelele sociale în mașină, în timp ce dansa și cânta una dintre melodiile lansate de Carmen de la Sălciua, fosta ei cumnată.

Getuța Sterp îi aruncă o nouă săgeată cumnatei sale, Daniela Iliescu

Ținând cont de toate discuțiile recente care au avut loc între familia Sterp și Daniela Iliescu, fanii au început imediat să o „taxeze” pe aceasta. Femeia a ales să răspundă la câteva comentarii, lăsând, de asemenea, loc mai multor interpretări.

Zici că îi face în ciudă Danielei, ascultând-o pe Carmen”, a comentat cineva, pe TikTok. „Îmi pasă maxim și de una, și de alta”, a răspuns ironic Geta Sterp.

Până acum n-o suporta pe Carmen, acum îi ascultă muzica”, a mai scris cineva. „Melodiile i le-am ascultat mereu. Ce vrei dacă îmi plac?”, a răspuns Geta.

Bine că nu uitați de Carmen!”, a mai comentat un internaut. „E interzis să-i ascultăm piesele? Parcă trebuia să dăm cezarului ce-i al cezarului. Sau doar în unele situații?”, a răspuns femeia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.