Getuța și-a luat job la birou. Ce face acum fiica mamei Geta după ce a renunțat la oi VIDEO

Ileana Sters a duscusut-o pe sora ei, Geta, la o mică bârfă în timp ce-i aranja părul. Tinerele au vorbit în cadrul unui videoclip despre cum este viața Getuței după căsătorie, departe de oi, așa cum ne-a obișnuit. Iată cu ce se ocupă sora fraților Sterp de când s-a mutat la soț!

Ce face acum fiica mamei Geta după ce a renunțat la oi

Getuța și-a luat viața în piept de când s-a căsătorit, iar acum dă dovadă de maximă responsabilitatea la firma deținută de familia soțului ei, Sebastian. Soacra ei a învățat-o să folosească calculatorul, iar acum se ocupă de facturi, acte și tot ce i se solicită. Soțul ei spune pe fundal că se descurcă foarte bine. Getuța mai explică în cadrul aceluiași videoclip că viața la țară este preferata ei, însă a rămas surprinsă să-i placă să lucreze și la calculator.

Ce se întâmplă cu turma de oi a Getei Sterp

Mama Geta a explicat ce se va întâmpla cu turma de oi pe care Geta Sterp o avea în grijă. După ce tânăra s-a căsătorit și s-a mutat cu Sebastian, soțul ei, mulți au fost cei care s-au întrebat ce se va întâmpla cu oile. Iată că mama Geta a făcut lumină!

„Băiatul acela, el nu are timp să meargă zi de zi la oi că el chiar nu are timp. Ei au o afacere cu lemne, dar Getuța ține oile în continuare. Ea o să vină să ne ajute și la oi, atâta timp cât are ea disponibil, până când o să aibă copii. Când o să aibă copii cred că lasă tot baltă, se ocupă doar de copii și creșterea lor. Așa mi se pare și normal, când ai copii mici să te ocupi de ei, nu bonă și nu nimeni. Mama e sfântă! Acuma aleargă și până la mine și mă mai ajută. Noi suntem la 10 kilometri depărtare, vă dați seama că noi de ajutăm unii pe alții că dacă era să se mărite la 120 de kilometri da, era gata, dar fiind aici în ușa casei mereu vine cu tot cu Sebi„, a ținut să spună mama Geta, pentru wowbiz.ro.

Mama Geta își iubește ginerele

Mama Geta susține că îl are la inimă pe ginerele ei, Sebastian:

„Sebi e un băiat deosebit de bun. Aduce mâncare la ciobani, țigări, băutură și câte nu le aduce și le-a adus și înainte să fie cu ea. El e un băiat atâta de bun și de darnic că eu nu-l pot descrie în cuvinte. Dar da, ei își vor face afacerea lor tot cu lemne, doar ei și până atunci ne ajută că oile sunt pe numele ei. Vă dați seama că încă sunt ale ei. Noi mai avem de scos din ele niște oi bătrâne și niște miei de vândut, dar turma o să rămână în continuare. Mă ajută ea, mă ajută Iancu, Sebi, mai am acum chiar un ajutor în plus”, a spus mama Geta, pentru sursa menționată.

Leave A Reply

Your email address will not be published.