Geta Sterp este astăzi mireasă! Din gospodina modestă, care mergea la oi, s-a transformat într-o soție de vis.

Getuța pleacă de la casa părintească, alături de soțul său, Sebastian. Tânăra este gata să spună marele „DA!” în fața alesului inimii sale! Iată detaliile! ‌

Geta spune marele „DA”!

Astăzi este nuntă mare în familia Sterp! Geta este pregătită să-și întemeieze un cămin fericit și o familie superbă alături de alesul inimii sale, Sebastian.

Geta va spune în scurt timp marele „DA!”. Iată primele imagini de la nunta Getei Sterp cu Sebastian. Ileana, sora ei este nașa!

Geta a îmbrăcat rochia de mireasă

Geta este înconjurată de iubirea familiei. Iată imagini inedite cu ea în rochie de mireasă, alături de mama și frații ei!

Cum a anunțat Geta Sterp că se căsătorește cu alesul inimii sale

Geta Sterp a postat un videoclip pe YouTube în care a anunțat că se mută de acasă alături de Sebastian, alesul inimii sale, moment în care mama sa a izbucnit în lacrimi!

„Am emoții și îmi vine să plâng, nu știu câți dintre voi înțelegeți treaba asta. Încerc să mă filmez, dar nu știu dacă mă pot abține. Am plecat de acasă și merg în calea oilor și venind așa pe drum m-a luat melancolia.

Nu știu câți dintre voi înțelegeți, după cum spuneam, mai este foarte puțin timp și mă căsătoresc și sunt foarte fericită

din acest motiv și știu că o să înceapă o nouă etapă din viața mea, dar m-au luat toate stările și m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin calea oilor și când trăiesc astfel de momente.

Plâng de fericire, e fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit.

Dacă mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri, cu toate că mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, așa că am un

nod în gât când mă gândesc că asta poate fi ultima data când vin să cobor oile de la munte”, a povestit Geta Sterp, într-un vlog.

Leave A Reply

Your email address will not be published.