Gabriela Cristea și-a retras fetițele de la grădinița privată. Motivul pentru care a ales să le ducă la cea de stat

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să își retragă fetițele de la grădinița privată și să le ducă la una de stat. Soțul prezentatoarei de la Antena Stars a explicat de ce au făcut această alegere.

Fetițele Gabrielei Cristea, Victoria și Iris, au început grădinița. Părinții le-au dus să își cumpere haine noi și rechizite, iar cele mici au fost foarte încântate.

„Ne-am pregătit, am fost la cumpărături. Hăinuțe, în primul rând, pentru că Victoria a intrat la grupa mare și Iris e la grupa mică.

Este un pic de nebunie, îndr-adevăr. Mici chestii cu care să se ducă ziua la grădiniță. Un hanorac, o rochiță, un sarafan, chestii pentru serbări sau pentru zile mai speciale.

Am găsit, ne-am descurcat așa, dar e complicat cu ele când mergi la cumpărături. Ele vor și de aia, și de aia. Au dorințe, au preferințe, au tot felul de lucruri.

Și, în afară de hăinuțe și alte rechizite, mai vor și jucării’, a declarat, pentru FANATIK, Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea.

„S-a scumpit și grădinița de stat cu 82%’

Gabriela Cristea și Tavi Clonda plătesc 40 de lei pe zi pentru grădinița fetelor. Artistul susține că este mulțumit de grădinița de stat, chiar dacă taxele au crescut cu 82%.

„Deși fetele noastre sunt la grădinițe de stat… s-a scumpit și grădinița de stat cu 82%. Nu mai știu exact cât era anul trecut, dar nu sunt așa scumpe ca cele private și am fost foarte mulțumiți de grădiniță, dar și de preț, dar sigur nu era mult.

Acum o să se simtă un pic. Acum avem de plătit 40 de lei pe zi. Nu prea sunt eu cu banii’, mai spune soțul Gabrielei Cristea.

Cei doi au decis să își mute fetele de la o grădiniță privată la una de stat, iar motivul nu a fost legat de partea financiară.

„Am ținut cont și de aspectul financiar, dar nu a fost primul, pentru că nu eram mulțumiți de unde mergeau amândouă…

Ni s-a propus aici, este mai aproape de casă și am fost foarte bucuroși. Dacă am și plătit mai puțin a fost bonus, dar nu ne-am gândit la bani că nici când ne-am dus la privat nu ne-am gândit.

Știi cum sunt părinții, te gândești să fie bine pentru copii, nu contează acum… care este efortul financiar’, a declarat Tavi Clonda.

„Au fost niște discuții cu doamna directoare de acolo’

Soțul Gabrielei Cristea a explicat care a fost motivul pentru care a decis să le mute pe fete la o grădiniță de stat. Tavi Clonda susține că părinții nu prea erau informați despre ceea ce făceau copiii acolo.

„Au fost niște discuții cu doamna directoare de acolo, nu ne-am înțeles, nu erau transparenți.

Nu știam ce fac copiii pe acolo, copiii erau ok, dar nu… la o grădiniță și părinții trebuie să fie ok, nu numai copiii. Pentru că noi ne dăm comorile acolo și atunci trebuie să știm cam ce fac.

Ni se spunea doar dacă era o mică problemă. Dacă îi curge nasul sau dacă tușește, ni se spunea, bineînțeles.

Dar nu știam și alte lucruri. Foarte rar aveam de vorbit cu ele, nu aveam timp, nu ne potriveam. Nu prea știam ce se întâmplă.

Ele, fiind mici, nu spuneau mare lucru, că nu știau să spună. Și nu era ok’, a declarat Tavi Clonda.

Leave A Reply

Your email address will not be published.