Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”

Gabriela Cristea a fost recent implicată într-un scandal legat de calitatea cozonacilor comercializați sub brandul “Fărâma”. Numeroase femei care au comandat aceste produse au acuzat-o pe vedetă că le-a dezamăgit, afirmând că produsele nu au fost conforme cu așteptările și că au întâmpinat probleme legate de livrare și comunicare.

Deși Gabriela Cristea a ales să ignore critici și să șteargă comentariile negative de pe platformele online, acestea au fost aduse în atenție de pagina de Instagram “Viperele Vedele”, care a publicat mesajele de nemulțumire ale clienților pe propriul lor cont.

Mulți dintre aceștia s-au plâns că au plasat comenzi de cozonaci la prețuri ridicate, dar au primit produse de calitate inferioară sau nu au primit coletul la data stabilită.

În ciuda promovării intense a diverselor sortimente de cozonaci, mulți consumatori au fost dezamăgiți de gustul și aspectul produselor. Prețurile ridicate practicate de Gabriela Cristea pentru acești cozonaci artizanali au fost considerate exagerate de către unii clienți, care au comparat raportul calitate-preț cu alte produse similare disponibile pe piață.

Reacțiile publicului au fost mixte, unii exprimându-și susținerea față de vedetă și apreciind eforturile sale de a se extinde în domeniul gastronomiei, în timp ce alții au criticat lipsa de transparență și comunicare din partea acesteia.

Acuzațiile de înșelăciune și lipsa de respect față de clienți au stârnit un val de nemulțumiri și au dus la apariția unor discuții aprinse pe rețelele de socializare. Mai mulți români au anunțat că vor sesiza Protecția Consumatorului, fiind dezamăgiți de vedetă.

Gabriela Cristea este criticată destul de des în mediul online, indiferent de deciziile pe care le ia. Recent, ea a fost acuzată că nu respectă Postul Paștelui.

Chiar dacă are o comunitate online numerosă, vedeta s-a confruntat cu opinii negative cu privire la alegerea sa referitoare la această tradiție religioasă. Din acest motiv, Gabriela Cristea a primit comentarii negative, la care a ales să răspundă.

Ea și-a exprimat perspectiva asupra postului și a modului în care îl înțelege și îl practică. A subliniat că postul nu se rezumă doar la regimul alimentar, ci are o semnificație mai profundă legată de fapte bune, curățarea sufletească, gândire pozitivă și iubire față de cei din jur.

Gabriela Cristea a explicat că a acumulat kilograme în plus din cauza tratamentelor hormonale pe care le-a urmat pentru a rămâne însărcinată, iar revenirea la forma inițială a devenit o provocare pentru ea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.