Gabriela Cristea a rămas mască! Incredibil ce i-a făcut Tavi Clonda. S-a întâmplat chiar de ziua ei de nume

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează un cuplu mai bine de 8 ani! Aceștia au împreună două fetițe și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. De ziua Sfinților Mihail și Gavril, Tavi Clondă a surprins-o plăcut pe soția sa. Incredibil ce a făcut vedeta.

De ziua de nume a Gabrielei Cristea, soțul său, Tavi Clonda, a reușit să facă un gest romantic la care prezentatoarea TV nu se aștepta.

Anul acesta, cei doi au împlinit 8 ani de relație și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt foarte activi în mediul online și împărtășesc momentele petrecute împreună. Chiar dacă anii au trecut, iar relația lor nu mai e ca la început, cei doi încă își fac surprize romantice.

Cum a surprins-o Tavi Clonda pe Gabriela Cristea, de ziua ei de nume

Tavi Clonda este extrem de activ pe conturile sale din mediul online, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de admiratori. Recent, acesta a împărtășit în mediul online momentul în care și-a surprins soția, cu ocazia zilei de nume.

După emisiune, acesta a așteptat-o pe Gabriela Cristea cu câteva delicatese, un vin și evident, un tort, căci celebrau ziua acesteia.

„Gata emisia, iubire?! Gata. Ce mi-ai pregătit? Ia uite! Vai, ce frumos, am și tort! Nu mă așteptam să am tort astăzi! (…) La mulți ani iubire! (…) Niște brânzeturi, niște vinuri așa, ca de seară! La mulți ani mie!”, a fost schimbul de replici dintre cei doi soți.

Atât Tavi Clonda, cât și Gabriela Cristea sunt implicați intens în proiecte profesionale, însă aceștia încearcă să își facă timp unul pentru celălalt.
Cum își educă Gabriela Cristea fetele?
Recent, Gabriela Cristea a povestit despre relația pe care o are cu fiicele sale și a precizat că nu își dorește ca acestea să fie răsfățate peste măsură și să creadă că tot ceea ce își doresc, li se cuvine.

„Cum vede ceva într-un magazin, trage și zice: “Ăsta e al meu!” și nu te înțelegi cu ea. Eu nu prea sunt de acord să îi cumpărăm chiar tot ce i se năzare, dar uneori, pentru sănătatea noastră mintală, cedăm și asta este, că nu avem ce să

facem! Dar, una peste alta, asta e. Ne-am asumat și lucrurile astea. Eu nu vreau să fie niște râzgâiate și niște răsfățate și să se gândească ele că pocnesc din degete și că le vin pe tavă, că totul li se cuvine”, a declarat Gabriela Cristea, pentru playtech.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.