Frumoasa soție a lui Dorel, secretul dezvăluit

Pe „Dorel” îl cunoaște toată lumea, dar puțini sunt cei care o cunosc pe soția lui. Mihai Rait, actorul care l-a adus pe Dorel la viață în celebrul serial „Las Fierbinți”, a dezvăluit recent o latură mai puțin cunoscută a vieții sale personale. Alături de soția sa, Ana Maria, cu 14 ani mai tânără decât el, Mihai Rait a sărbătorit 5 ani de căsnicie și a surprins pe toată lumea cu o fotografie în care cei doi arată demențial.

Cine este soția lui Dorel din „Las Fierbinți”?
Mihai Rait, în vârstă de 42 de ani, s-a făcut cunoscut în întreaga țară prin interpretarea personajului „Dorel” din serialul de succes „Las Fierbinți”. În viața reală, actorul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Ana Maria. Recent, cei doi au sărbătorit 5 ani de căsnicie și au ales să petreacă această aniversare într-o vacanță romantică la Madrid.

Fotografia publicată de Mihai Rait alături de Ana Maria a atras atenția tuturor, demonstrând cât de frumoasă este soția lui. Într-o notă umoristică, actorul a scris un comentariu amuzant în dreptul imaginii, demonstrând că, pe lângă talentul său actoricesc, posedă și simțul umorului.

Bobonete, bunul prieten al lui Mihai Rait, nu a putut să treacă cu vederea postarea și a intrat într-un schimb de replici virtual cu actorul. Dialogul lor a devenit viral și a stârnit zâmbetele fanilor.

Cum s-au cunoscut Mihai Rait și soția sa?
Pe lângă interpretarea sa în „Las Fierbinți”, Mihai Rait se ocupă și de stand-up comedy. Acesta l-a cunoscut pe Ana Maria după unul dintre show-urile sale, descoperind că locuiesc în același bloc. Așa a început povestea lor de dragoste, care a culminat cu 5 ani de căsnicie și o vacanță romantică în Madrid.

Această latură mai puțin cunoscută a vieții actorului Mihai Rait a demonstrat că, pe lângă talentul său pe micul ecran, acesta se bucură și de o viață personală frumoasă alături de soția sa, Ana Maria. O dovadă a faptului că, uneori, viața poate fi mai surprinzătoare și mai frumoasă decât orice scenariu de film.

Leave A Reply

Your email address will not be published.