Frații Dedeman dau o nouă lovitură în România

Frații Pavăl tocmai au dat o nouă lovitură în România.

Acționarii Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj de la noi din țară, își doresc să își extindă afacerile, așa că au la mână achiziții de milioane de lei.

Aceștia pot sta liniștiți după s-au îndreptat spre o afacere ce le va aduce mult succes.

Frații Dedeman, o nouă lovitură de succes. Ce afacere le-a atras atenția

Vehiculul de investiții financiare Pavăl Holding avea la finalul primului trimestru din 2021 un pachet de 0,84% de acțiuni din producătorul de medicamente Antibiotice Iași.

Această investiție valorează 2,8 milioane de lei.

Cei doi frați ce sunt acționari la Dedeman au decis să meargă mai departe cu noua afacere, căci la finalul anului 2020 apăreau doar cu 0,78% în rapoartele ATB

În timp ce frații Pavăl dau o nouă lovitură în România, fondul american de investiții Broadhurts Investments Limited, ce este administrat de New Century Holdings și îl are la cârma operațiunilor în România pe Siminel Andrei, și-a diminuat deținerea de la 3,2% la 2,68% în doar trei luni.

Investiția este egală cu 9 milioane de dolari, așa că sume mari sunt găsite la Antibiotice Iași.

Siminel Andrei este, de altfel, acționarul majoritar Tradeville, potrivit Ziarul Financiar.

În timp ce Broadhurts a luat o decizie majoră și a vândut din acțiunile deținute, frații Pavăl de la Dedeman au decis să meargă mai departe și să investească în afacerea cu medicamentele.

Compania de stat are o capitalizare estimată la 364 milioane de lei, deci nu este de mirare faptul că reprezintă o atracție pentru unii dintre cei mai cunoscuți afaceriști din România.

Frații Dedeman au pornit de la zero. Ce afaceri dețin
Pentru a se asigura că nu există probleme, frații Pavăl își transferă afacerile din orice domeniu sub umbrela unui alt holding.

Leave A Reply

Your email address will not be published.