FOTO Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan şi Dan Alexa după ce Reghe a anunţat divorţul

Dan Alexa a dezvăluit că, în acest moment, chiar şi după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat că divorţează de Anamaria Prodan, relaţia pe care o are cu agentul a rămas în picioare, fiind în continuare reprezentat de impresară.

„Eu am contract cu ea ( n.r. – cu Anamaria Prodan). Când simt că sunt proiecte care mă motivează, iau deciziile singur”, a spus Dan Alexa, cel poreclit „Chirurgul”, pentru cancan.ro.

„Dan alege singur, el e mai rebel, așa… Eu îmi doresc pentru el să aibă continuitate oriunde alege. Au fost atâtea discuții și toată lumea a comentat atât de mult, că aoleu ce s-a întâmplat, că l-a bătut…toate lucrurile astea l-au afectat.

Eu mi-am cerut scuze atunci, nu trebuia să fac acest gest niciodată și știu. Dar sunt un om atât de liber și de asumat, încât dacă am făcut vreo boacănă, eu sunt prima care vine și spune: iartă-mă”, spunea, în trecut Anamaria Prodan.

Dan Alexa, relație inedită cu Anamaria Prodan

În primăvara lui 2019, Dan Alexa a avut parte de un episod incredibil alături de Anamaria Prodan, care şi la acea vreme era impresarul său. Femeia i-a tras un pumn lui Alexa, chiar în fața camerelor de filmat.

La un an de la acel incident, Prodan declara că Dan Alexa este „sufletul ei”.

”Mie mi-e super drag Alexa.

Este sufletul meu, iar Laur (n.r. – Laurențiu Reghecampf) știe asta.

Dan este cel mai apropiat om al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el.

Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă”, a declarat Anamaria Prodan, în iulie 2020.

Dan Alexa a semnat cu Reşiţa

Dan Alexa a semnat cu CSM Reșița, echipă care a retrogradat din eșalonul secund în stagiunea precedentă. Obiectivul său este să se bată la promovare.

Cariera lui Dan Alexa a intrat, de ceva vreme, pe o pantă descendentă.

După eșecurile de la Rapid, când a ratat promovarea în 2020, și la ASU Poli Timișoara, unde a terminat pe ultimul loc în play-off-ul din sezonul trecut, „Chirurgul” încearcă să se redreseze în Liga 3.

Leave A Reply

Your email address will not be published.