Florin Salam, internat din nou la spital. Ce s-a întâmplat cu artistul

Florin Salam este internat în spital. Artistul nu se va mai putea prezenta la evenimente o perioadă din cauza problemelor grave de sănătate.

Florin Salam a ajuns pe mâna medicilor. WOWbiz a aflat în exclusivitate că celebrul manelist se află în acest moment internat pe patul de spital.

Surse din apropiații lui Florin Salam afirmă că acesta se confruntă cu grave probleme de sănătate, lucru care îl împiedică să participe la următoarele evenimente pe care le are programate.

Conform sursei citate, artistul va trebui să petreacă o perioadă la îngrijirile medicale, iar timp de cel puțin 10 zile nu își va putea onora cântările.

Florin Salam, probleme de sănătate

Va urma o perioadă mai grea pentru Florin Salam, fiind nevoit să se ocupe în primul rând de sănătatea lui.

Florin Salam s-a mai confruntat cu alte probleme de sănătate de-a lungul timpului, însă mereu s-a ridicat și a reușit să învingă bolile prin care a trecut, inclusiv COVID.

Florin Salam este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști de la noi din țară și a reușit să cucerească publicul larg prin talentul său.

Noi probleme pentru Florin Salam

După ce i s-a reproșat faptul că prestațiile sale de la evenimente nu mai sunt ca altă dată, Florin Salam a trecut printr-o nouă situație delicată săptămâna trecută.

Acesta a fost abordat pe stradă de mai mulți agresori, martoră la scenă fiind chiar soția sa.

Totul s-ar fi petrecut în centrul Capitalei, acolo unde Florin Salam lua parte la un eveniment, alături de soția sa, moment în care a fost abordat de două persoane.

Cei doi agresori l-au atacat verbal și i-ar fi adus aminte de o datorie neplătită.

Manelistul a fost abordat de doi bărbați care ar fi strigat că-și vor banii înapoi, iar Florin Salam nu a reacționat violent, ci le-a promis că banii vor fi returnați în cel mai scurt timp.

Leave A Reply

Your email address will not be published.