Florin Salam, de urgență la spital. Interpretul acuză probleme respiratorii grave

Florin Salam a ajuns de urgență la spital după ce a acuzat probleme respiratorii grave. Iată toate detaliile!

Florin Salam, internat de urgență la spital

Florin Salam a fost confirmat de COVID-19 și se află într-o stare gravă, la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, din București, unde medicii îi asigură tratamentul potrivit pentru virusul care a făcut măcel în ultimii ani.

Potrivit primelor informații, îndrăgitul cântăreț de manele, Florin Salam se află într-o stare de sănătate precară și acuză probleme respiratorii grave.

Soția acestuia, Roxana Dobre l-a însoțit pe artist la spital și le-a spus medicilor că i s-a făcut brusc rău, iar mai apoi a acuzat probleme respiratorii care s-au agravat miercuri, potrivit romaniatv.net.

Familia Salam se confruntă, din nou, cu efectele COVID-19

Odată ajuns la spitalul de boli infecțioase din Capitală, artistul a fost testat de COVID-19, iar rezultatul a ieșit pozitiv.  Acesta a fost trecut pe oxigen și i se administrează tratament, deoarece problemele respiratorii au continuat, conform ziuanews, relatează aceeași sursă citată.

Familia îndrăgitului interpret este foarte îngrijorată de starea acestuia de sănătate. Aceștia s-au mai confruntat în trecut cu efectele acestui virus, căci fratele artistului, Nelu Stoian, a fost răpus în urma infectării.

Florin Salam a mai suferit de COVID-19 și în 2021 și a ajuns să fie tot internat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.