Florin Condurateanu

Florin Condurateanu a murit! Gabriela, cea care i-a fost partenera de viata timp de 50 de ani, a facut primele declaratii! Femeia nu se poate dezlipi de catafalcul sotului sau, dupa ce s-a stins fulgerator la varsta de 71 de ani!

Doliu in lumea presei din Romania! In urma cu o zi, Florin Condurateanu s-a stins din viata la varsta de 71 de ani! Cunoscutul jurnalist a suferit un stop cardio-respirator!

Gabriela Condurateanu, sotia jurnalistului, a dezvaluit care a fost ultima conversatie pe care a avut-o cu sotul sau, cu doar o ora inainte sa moara.

“Cu o oră înainte de a muri am vorbit cu el și mi-a spus că nu s-a simțit prea bine, că a chemat de două ori Salvarea.

I-am spus să-și facă niște analize, poate îi schimbă tratamentul.

Am dat puțin vina pe condițiile meteo.

A zis ‘nu, nu, sunt foarte bine, tu stai liniștită’. Eu eram, ca de obicei, plecată la nepoțica mea, și peste aproximativ o oră m-a sunat fiul meu și mi-a spus că este disperat, că l-a adus pe Țuțu acasă și că a picat pur și simplu în ușă.

M-am îmbrăcat repede, am ajuns cam într-o jumătate de oră, nu l-am mai prins conștient și foarte repede s-a pierdut. 

Nu i-am prins ultimele cuvinte. Eu am vorbit la telefon, ultimele cuvinte astea au fost ‘te rog, du-te și fă-ți niște analize’, ‘nu-ți face griji, stai liniștită, plec acasă, mă odihnesc și totul este în regulă’”, a povestit în lacrimi Gabriela Condurățeanu, pentru Antena 3.

Leave A Reply

Your email address will not be published.