FLORIN BUSUIOC

Florin Busuioc a revenit la pupitrul rubricii Meteo, de la Pro TV, dupa ce a avut problem de sanatate, suferint un infarct pe scena teatrului din Craiova.

Busuioc nu a avut insa nici o viata de familist ireprosabila, dar actorul este sincer si povesteste tot, in emisiunea „E OK sa fii vedeta?”, prezentata de Dana Savuica.

„Mi-am lasat familia si nu regret. Pentru ca daca n-o lasam, n-as fi fost astazi aici, pentru ca se impiedicau cariera si devenirea mea de conditia de a fi acolo, in familie.

Anume, visul meu de-a ajunge pe o scena de teatru din Bucuresti, actor recunoscut – nu ma gandeam atunci la televiziune, ca nu exista…

In anii ’90, cand eram inca la Piatra Neamt si am facut o familie acolo, n-as fi crezut ca o sa ajung in televiziune, ma gandeam la teatru.

Si mi-am lasat familia aceea cu copil, ca sa-mi vad de treaba mea. Deci nu regret cumva! Imi pare rau, ma simt vinovat, ma simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”, a spus Florinj Busuioc.

Florin Busuioc a vorbit si despre legatura pe care o are cu baiatul lui. „Am facut niste gesturi, au fost refuzate la un moment dat.

Acum chiar mi-a scris fi-miu un mesaj. Si probabil ca o sa ne reconectam si o sa fie bine. Am mai avut niste incercari, au esuat, ma rog, n-are importanta. Ma simt vinovat, dar nu regret”, a declarat Busuioc.

„El a fost privat de asta. Are tot dreptul sa fie suparat pe mine! Nu am nicio indoiala ca are acest drept, dar s-a intamplat. Daca o sa reluam relatia, la un moment dat… Trebuie sa aflu ce e cu el, ce-i cu viata lui. Stiu ca facea, la un moment dat, facultatea de Meteorologie, sper sa fi reusit.

Avea o iubita, dar nu era insurat, nu stiu daca s-o fi insurat intre timp… El a facut deja un pas spre mine, trebuie sa fac eu pasul urmator. Si o sa-l fac! Acum are 29 de ani. Avea o luna cand am plecat, chiar la inceput…”, a declarat Florin Busuioc, potrivit okmagazine.ro. In prezent, Florin Busuioc este casatorit si are doua fete.

Leave A Reply

Your email address will not be published.