Fiul Cel Mare Al Artistei Anamaria Pop, Îngenuncheat De Durere După Moartea Mamei. „Eu Şi Fratele Meu Doar Pe Tine Te-Am Avut”

Artista a murit după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un copac. Se pare că accidentul s-a produs după ce Anamaria Pop ar fi adormit la volan. Vestea că artista a murit i-a şocat pe toţi cei care au cunoscut-o.

Fiul Anamariei Pop, mesaj emoţionant după moartea mamei sale

După ce Anamaria Pop s-a stins, fiul cel mare al acesteia a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele sociale. ‘

Băiatul de 19 ani a povestit felul în care a primit vestea, dar şi faptul că încă nu poate să creadă că mama lui nu mai este.

Tânărul a povestit că a ajuns acasă şi a găsit lucrurile mamei lui lăsate exact în locul în care aceasta le pusese până să plece în grabă la concert.

Ba chiar şi mirosul parfumului ei se afla în casă, lucru ce a adâncit durerea băiatului.

În plus, fiul artistei a povestit că nici în momentul în care a ajuns la locul accidentului nu a vrut să creadă că mama lui a decedat.

Au urmat momente grele şi pline de durere pentru tânărul de 19 ani, care a înţeles, în cele din urmă, că el a rămas capul familiei.

Anamaria Pop mai avea un băieţel, care a rămas acum în grija fratelui său, pentru că artista era văduvă.

„Mamă, am intrat astăzi în casă şi încă ți-am simțit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde te-ai pornit să te

duci, aveam sentimentul că TU eşti acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde imi era mie cel mai frica, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă.

Am închis ferestrele, ți-am luat bluza şi mi-am pus-o la nas doar ca să-ți mai simt mirosul, după care am început să plâng în hohote!

Înainte să pleci te-am pupat, te-am îmbrățişat, ca de obicei, şi ți-am spus să ai grijă de tine căci Alexucu te iubeşte, iar dupa o oră să aud că ai avut accident.

Leave A Reply

Your email address will not be published.