Femeia asta însărcinată a plâns 12 ore de durere și panică, doctorii nu înțelegeau de ce bebelușul nu mai iese odată din burtă! Când s-a născut și l-au văzut, au rămas muți! Uite cum arată copilul

Când micuțul Lennox Moles s-a născut prematur, la 25 de săptămâni, doctorii au decis să îl pună în incubator, într-o pungă, pentru a-i recrea mediul din pântecele matern, ajutându-l astfel să se dezvolte. Doar în acest fel micuțul a reușit să ia în greutate 800 de grame și a putut merge acasă cu părinții și frații lui.

Lennox Moles este un adevărat luptător din prima clipă a vieţii lui. Bebeluşul s-a grăbit să vină pe lume, aşa că mama lui a ajuns la spital în săptămâna 25 de sarcină şi i-a dat naştere.

Micuțul a stat 111 zile în acel incubator înainte de a fi externat, nu putea respira singur și avea nevoie și de transfuzii de sânge. Când a venit pe lume, nou-născutul avea 800 de grame, pe când acum a ajuns la greutatea de 3,5 kg, potrivit dailymail.co.uk.

Părinţii au mers marţi şi l-au luat pe Lennox acasă şi l-au prezentat fraţilor lui.

„Cea mai frumosă zi din toată viaţa. Îl ducem pe Lenn acasă!”, le-a spus Lilly Munro, soţia jucătorului de fotbal australian Brodie Moles, potrivit aceleiași surse. Iată cum arăta copilul la scurt timp după naștere, dar și la externare

Leave A Reply

Your email address will not be published.