Fata cea mare a Anamariei Prodan, îndrăgostită până peste cap. El este tânărul care i-a furat inima Rebeccăi

Când vine vorba despre fiicele sale, Anamaria Prodan are cu ce se mândri. Rebecca, fata cea mare a impresarei, este o domnişoară frumoasă, ascultătoare şi inteligentă.

Tânăra în vârstă de 20 de ani este studentă la o prestigioasă facultate din Milano, spre bucuria părinţilor săi. Făcută parcă pentru lumea modei.

Rebe, aşa cum o alintă impresara, are toate atuurile pentru a fi un model de succes: are 1, 83 înălţime, picioare lungi, talie de viespe şi, cel mai important, multă ambiţie, căci, pentru a răzbate în meseria de model, nu este deloc uşor.

Şi, dacă tot vă spuneam că Rebecca este un model de succes în Milano, acest lucru se poate observa din imaginile pe care le postază şatena pe contul ei de instagram.

Rebecca ştie foarte bine cum să se scoată în evidenţă.

Indiferent că pozează în haine de zeci de mii de euro sau în costume de baie super sexy, fiica Anamariei Prodan are alura unui model de talie internaţională.

Nu doar ca a debutat acum şase ani în moda, dar paşii pe care i-a facut până în prezent sunt foarte mari, iar mama ei o susţine, atât financiar, cât şi moral.

Rebecca, îndrăgostită până peste cap

E frumoasă, este bogată, este inteligentă, vă daţi seama că o astfel de domnişoară nu avea cum să fie singură.

Tanara are o relaţie cu David, un băiat de vârsta ei, cu care trăieşte în Italia şi cu care se înţelege de minune, potrivit Antena Stars.

„Am iubit, locuieşte în Monacco, ne vizitam frecvent. Acolo face business. David în cheamă şi are 19 ani.

Suntem împreună de doi ani jumătate. Mamei îi place mult de el”, a spus Rebecca în urmă cu ceva timp.

Leave A Reply

Your email address will not be published.