Fara Cuvinte! Asa Ceva Nu S-A Mai Auzit Vreodata! O Femeie Din Barlad A Venit De Urgenta La Spital Spunand Ca Naste

Spitalul din Bârlad, martor al unei întâmplări desprisă din domeniul ştiinţifico-fantastic.

Andreea Todeilă, în vârstă de 30 de ani, a venit să nască un bebeluş, dar a fost trimisă acasă cu diagnosticul de “sarcină închipuită”.

Spitalul din Bârlad, martor al unei întâmplări desprisă din domeniul ştiinţifico-fantastic.

Andreea Todeilă, în vârstă de 30 de ani, a venit să nască un bebeluş, dar a fost trimisă acasă cu diagnosticul de “sarcină închipuită”.

Andreea Todeilă a venit din Germania cu o sarcină cu probleme. Femeia a fost adusă de ambulanţă pe 7 februarie la spitalul din Bârlad, acuzând dureri de naştere. La CPU Bârlad a fost înregistratã

cu sarcină la termen, fiind chemat medicul specialist ginecolog, care a dus-o în sala de naşteri. Aici situaţia a devenit de-a dreptul halucinantă. Medicul ginecolog de gardă a constatat cã în pântecele femeii nu se află niciun copil.

Femeia însă, susţine că are contracţii, copilul mişcă, se aude cum îi bate inima, dar nu se vede niciun copil la testul imagistic. Plângând, femeia a explicat că mai are un copil, născut în anul 2011 în acelaşi spital, când i s-a pus diagnosticul de chist ovarian.

În timpul operaţiei, medicii nu au găsit un chist, ci o fetiţă de 3,4 kilograme. Andreea Todeilă susţine că situaţia este trasă la indigo, sarcina fiind ascunsă, la fel ca în 2011.

„Am ajuns în ţară, venind din Germania, pe datăade 5 februarie. Acolo am fost la doctor peste tot, cu dureri de spate și mi s-a spus cã sunt însărcinată, dar că am uter septat și copilul nu se vede. Eu le-am spus că am mai avut aceastã problemă la primul copil, în 2011, când am fost la fel, însărcinată și am fost dusã la spital să nasc, iar la control nu s-a vãzut copilul.

Mi s-a spus că am chist și m-au operat că să-mi scoată chistul și când colo era un copil, o fetitã de 3,4 kilograme. Medicii din Germania mi-au făcut toate testele posibile, dar nu au ieșit pozitive, dar când au fãcut testul la sân, a ieșit pozitiv, adicã am lapte. Au spus cã 60% existã posibilitatea sã

am sarcină, iar 40 % nu știu ce să spună. Ei nu și-au asumat sã mã opereze, m-au trimis în țarã, la medicii care mi-au fãcut operația în 2011, de cezarianã. Pe 5 februarie am venit, pe 7 februarie am început sã am contracții și am venit la spital la Bârlad cu ambulanţa. Copilul mișcă, aveam contracţii!

M-au dus în sala de nașteri, m-au ținut două ore în sala de travaliu, mi-au zis cã am uterul fisurat și membranele rupte. Dupã ce au ascultat inima copilului, au zis că bate, dar m-au dus în salon la ginecologie. A venit apoi doamna doctor cu care am născut primul copil, când mi s-a spus cã am chist şi nu sarcină şi la operaţie chistul era o fetiţă de 3,4 kg. Mi-a făcut şi ea tot felul de teste, dar mi s-a spus cã nu sunt gravidã, ci balonată! Iar eu am mâncat în douã zile o

jumãtate de pahar de iaurt. Am dureri insuportabile, merg rãu de durere, dar de duminică doamna doctor mă tot trimite acasă! Nu am vrut să plec pânã nu-mi face operație, ca să se vădă ce am! Mi-a zis că sunt obezã,

să plec oriunde la alt spital, aici să nu mai stau că nu am nicio sarcinã! Și eu nu mai pot de durere!”, a spus Andreea Todeilă, potrivit vremeanoua.ro.

Andreea Todeilă a plecat astăzi la un spital din Bucuresti, de unde va reveni ori cu un copil în brate, ori vindecată de sarcina închipuită, scrie aceeaşi sursă. scrie spynews.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.