Familia Sterp, apel către fani, în căutarea hoților: „Astăzi la ora 22:00 ne unim”

Familia Sterp face orice pentru a-și recupera banii furați.

În urmă cu mai multe săptămâni, locuința familiei Sterp a fost spartă, iar hoții care au pătruns în casă aau plecat cu un seif de peste 100 de kilograme, în interiorul căruia se afla o sumă de bani de ordinal sutelor de mii de euro.

Incidentul a fost ținut departe de public timp de trei săptămâni, dar la sfârșitul lunii trecute, Culiță Sterp le-a povestit totul fanilor si.

Ba chiar, a declarant că este dispus să ofere recompense de zeci de mii de euro celor care îl ajută de dea de urma hoților și a banilor.

Culiță Sterp își roagă fanii să-l ajute prin rugăciune

Până acum, însă, acest lucru nu s-a întâmplat, familia Sterp fiind în continuare păgubită, motiv pentru care a apelat, din nou, la ajutorul fanilor din online, deloc puțini la număr.

Recent, pe pagina sa de Instagram, Culiță Sterp a făcut public un mesaj de familia, alături de o rugăminte pentru cei care fac parte din comunitatea sa online.

Susținându-se reciproc unii pe alții, toți cei din familie au format un grup în online, acolo unde se discută chestiunile de ordin intern și unde, acum, fiecare încearcă să aducă speranță celuilalt în găsirea seifului

cu bani.

”Facem echipă toți. Pot să ne fure banii, dar nu și unitatea și iubirea”, a fost mesajul pe care Ileana l-a trimis fraților, surorii și mamei sale.

În replică, Culiță Sterp, cel mai mare dintre frați, a apreciat gândul surorii sale, pe care l-a dus și mai departe.

Artistul a anunțat în online că seara zilei de joi ca fi una specială și poate le va aduce noroc.

Astfel, el îi îndeamnă pe toți cei care-l apreciază să se alăture familiei sale în rugăciune. Prin acest mod, el speră ca Dumnezeu să facă o minune și hoții să fie prinși și banii înapoiați.

”Sora mea, Ileana, a spus ceva… ceva divin. Astăzi la ora 22:00 ne unim în rugăciune, cei care vreți să vă rugați cu noi, vă mulțumim! Dumnezeu să vă răsplătească!”, a scris Culiță Sterp în mediul online.

Leave A Reply

Your email address will not be published.