Făcea curat în grădină și când a ridicat salteaua veche a găsit 5 pui de câine.

Craig Mcgettrick și colegul său curățau gunoiul din grădină când au observat o saltea veche. Au decis să ridice salteaua, dar astfel au descoperit ceva cu adevărat neașteptat. Erau cinci pui mici.

Craig a spus: ,,Ne-am gândit că cineva i-a aruncat în gunoi, știind că noi trebuia să îl luăm de acolo”. Așa că bărbatul a pus puii într-o cutie, apoi Craig a dus micuțele creaturi la adăpostul local pentru animale, și a mai și postat pe Facebook poze cu ei. Dar povestea a luat o turnură la care nu se aștepta nimeni.

Un fondator al Societății Naționale a Vulpilor a văzut în cele din urmă imaginile și a declarat:

Mama vulpe a folosit salteaua drept vizuină unde își creștea bebelușii. În cele din urmă oamenii au decis să încerce să reunească puii cu mama lor. Așa că i-au pus într-o cutie, pe care au plasat-o în același loc unde i-au găsit. Din fericire mama lor a venit imediat și i-a luat.,,Am fost contactați de o doamnă tare drăguță prin pagina noastră de Facebook. Ea ne-a trimis câteva imagini și ne-a întrebat dacă puii ar putea fi chiar pui de vulpe. Noi am confirmat, erau pui de vulpe în mod clar.”

Micuții fuseseră duși la adăpostul de animale unde toată lumea credea că sunt câini.

Leave A Reply

Your email address will not be published.