Eveniment bizar pe o autostradă din SUA. A plouat cu bani

Participanții la trafic de pe o autostradă din San Diego, California au trăit un moment cu totul unic. A plouat cu bani, la propriu, după ce ușile unei furgonete blindate s-au deschis în mers și mii de bancnote și-au luat zborul din interiorul acesteia. Oamenii legii au arestat două persoane.

Autoritățile susțin că fenomenul ,,ploii cu bani” i-a făcut pe mai mulți participanți la trafic să-și abandoneze autoturismele și să blocheze autostrada, încercând să culeagă cât mai multe bancnote. În acest caz au fost efectuate arestări, iar cei care se bucurau de banii pe care i-au strâns pe autostradă au fost îndemnați să-i înapoieze.

Banii și-au luat zborul dintr-o mașină blindată

Conform unui raport al polițiștilor americani, una dintre ușile vehiculului blindat s-a deschis în timpul mersului, lăsând să zboare și să cadă mai mulți saci în care se aflau bani în numerar în jurul orei locale 09:15 (17:15 GMT), relateză BBC.

În imaginile făcute publice pe rețelele de socializare se pot observa zeci de şoferi, cu maşinile oprite, încercând disperați să strângă cât mai multe bancnote de 1 și 20 de dolari.

O filmare făcută de Demi Bagby, și postată pe TikTok, surprinde momentul în care oamenii coboară din mașini și adună grăbiți bancnotele de pe jos.

„Acesta este cel mai nebunesc lucru pe care l-am văzut vreodată”, declară o tânără care a asistat la evenimentul de pe autostradă.

Cei care s-au oprit să adune bani au fost îndemnați să îi returneze

Oamenii legii ajunși la fața locului au efectuat două arestări, a scris presa locală. Reprezentanții poliției de autostrăzi au precizat că FBI-ul a fost implicat și i-au îndemnat pe cei care au adunat bani să se prezinte la secțiile de poliție. Ofițerul Jim Bettencourt a precizat că oricare persoană care s-a oprit pentru a aduna bani „s-ar putea confrunta cu acuzații”.

Două persoane au fost arestate la fața locului după ce și-au încuiat cheile în mașini și au blocat benzile de circulație.

Leave A Reply

Your email address will not be published.