Eva Măruță, replică acidă pentru tatăl ei. „Trebuia să te gândești înainte să faci doi copii”

Eva Măruță este un copil carismatic care stârnește admirație ori de câte ori apare în public. De data asta, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a mai scos o perlă într-un dialog spumos cu tatăl ei. Fetița și-a dorit mult un covor și pentru că tatăl ei nu a fost încântat de idee, i-a dat o replică ce l-a lăsat fără cuvinte pe prezentatorul tv.

Eva Măruță, supărată pe tatăl ei

Aflată cu tatăl ei, Cătălin Măruță, într-un magazin de covoare, Eva s-a supărat că el nu se conformează și nu îi îndeplinește dorința și i-a dat o replică pe măsură. Ea s-a așezat pe covorul pe care și-l dorea și i-a spus lui Măruță că nu se mișcă de acolo până nu îi cumpără acel covor.

Cătălin Măruță: Pe bune, Eva? Covor nu mai luasem? Plecăm cu covorul acasă?
Eva: Ce să faci? Ai o fiică! Scuze! Ar trebui să te gândești înainte să faci doi copii. Ți-am zis, ăsta sau unul mov.

Măruță a cedat în fața fiicei lui

Cătălin Măruță a fost convins, până la urmă, de către Eva, să-i cumpere acel covor pe care și-l dorea. Fanii Evei, care nu sunt deloc puțini, s-au amuzat la vederea acestui video, au felicitat-o pentru modul în care a pus problema și că a reușit să-l convingă pe Cătălin Măruță, care este maestru în arta conversației.

“Bestială! Cât ești tu de stong în arta conversației, Măruță, te lasă la barieră. Bravo Eva. Vreau să văd filmarea cu tati, cu covorul în spate, cărând-ul la mașină”,a scris cineva într-un comentariu pe Instagram.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și trainice cupluri din lumea mondenă din România. Artista și omul de televiziune au doi copii: David și Eva, ambii activi pe canalele sociale unde au proprii lor fani. Eva face deliciul publicului ori de câte ori apare pe Internet, fiind carismatică, foarte sociabilă și mereu cu vorbele la ea.

Andra Măruță a iubit muzica din copilărie

Acasă, ea fredona piesele Monicăi Anghel – dezvăluie tatăl ei care își amintește cu bucurie și nostalgie de primii ani de viață ai artistei.

„Cânta și acasă. Era că un fel de radio (râde – n.r.). Îi spuneam “Cântă ceva la tata” și începea să cânte piesa Monicăi Anghel, “Tu, numai tu”. La noi în casă se studia Monica Anghel, un artist desăvârșit. Andra făcea inflexiuni”, a mai spus tatăl Andrei Măruță.

Mihai Alexandru mergea cu ea la multe spectacole din zona Câmpiei Turzii și nu numai. La unul dintre astfel de evenimente pentru copii, nu a reușit să o înscrie pentru că era “prea bună”.

„La prima apariție a ei, la Câmpia Turzii, la un club unde era un spectacol pentru copii, n-am putut să o înscriu că era mult peste. A urcat pe scenă, a cântat o piesă de-a celebrei Whitney Houston, acompaniată la clape de fratele ei. Au cântat foarte bine. De altfel, imaginile astea, de la acest spectacol despre care vă povestesc, le-a prezentat și când a avut primul ei spectacol de muzică ușoară la Sala Palatului”, a adăugat tatăl Andrei Măruță, Mihai Alexandru.

Leave A Reply

Your email address will not be published.