Erau cei mai buni prieteni, dar lucrurile s-au schimbat. Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu „Ne-am certat de la nevastă-sa”

Cornel Palade și Romică Țociu au fost prieteni foarte buni atât în viață reală cât și pe scenă.

Ani de-a rândul aceștia au reușit să încânte sufletele românilor cu glumele și prezența lor.

Actorii au încercat de fiecare dată să păstreze o limită și au avut grijă să nu o încalce niciodată.

Cu toate acestea mici certuri au existat, însă lucrurile nu au escaladat niciodată, iar armonia a revenit imediat.

„De certat… Există peste tot, în toate cuplurile, există certuri.

Nu ne-am certat niciodată pe bani, pentru că lucrurile sunt foarte simple la noi. De fiecare dată, el numără banii de trei

ori, pentru că e sigur că i-am tras din ei.

Ne-am ciondănit pe lucruri minore. (…) Noi nu ne-am certat niciodată, pentru că noi am realizat că cel mai important lucru în cariera noastră este să fim în confort și a contat mai mult publicul pentru noi”, a declarat Romică Țociu, în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Cornel Palade și Romică Țociu s-au certat de la o femeie

Deși nu au existat niciodată conflicte mari între ei, Romică Țociu și Cornel Palade au menționat că la un moment dat o femeie a fost motiv de dispută între ei. Mai exact, soția lui Romică

Țociu era des invitată la dans de Cornel Palade, fapt ce a fost sancționat, au povestit cei doi, în stilul caracteristic.

„El numără banii și greșește întotdeauna, la mine pune mai puțin. Așa e regula. L-am întrebat de ce nu greșește mai mult. Dacă ar fi mai mult, îi număr și nu zic nimic. (…) Putem să spunem că ne-am certat de la o femeie. Ne-am certat de la nevastă-ta, pentru că am invitat-o la dans și mi-ai reproșat că prea o invit la dans mereu”, a mai declarat Cornel Palade.

Cu ce se ocupă Ada, fiica lui Cornel Palade
Până să urmeze drumul actoriei, Ada și-a încercat norocul în lumea muzicală, fiind concurentă atât la Vocea României, cât și la X Factor.

Aceste experiențe nu au fost tocmai de succes, astfel că fiica lui Cornel Palade pare convinsă că locul ei este pe scenă, dar din postura de actriță de teatru.

Cu toate acestea, dragostea pentru muzică nu a pierit, Ada continua să cante în familie, întreținând atmosfera la petreceri, prin duete realizate chiar alături de tatăl său.

Leave A Reply

Your email address will not be published.