Emilia Popescu, în doliu! Marea actriță este devastată: Și-a început Marea Călătorie

Emilia Popescu este devastată de durere. Marea actriță trece în aceste zile prin clipe cumplite. O persoană extrem de apropiată sufletului ei a încetat din viață.

Emilia Popescu este în doliu. Mama marii noastre actrițe a murit. Este vorba de fosta balerină Malou Iosif. Aceasta avea 98 de ani. Vestea tristă a fost anunțată chiar de către Emilia Popescu pe contul său de socializare.

Malou Iosif a fost în tinerețe balerină. Tatăl actriței a fost artist la operetă. Conform informațiilor apărute în presă, Malou Iosif locuia la Nisa.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Femilia.popescu.549%2Fposts%2F3538931972991693&show_text=true&width=500

Emilia Popescu, mesaj emoționant despre părinții săi

Despre mama sa, Emilia Popescu a avut numai cuvinte de laudă. Ea a vorbit despre cea care i-a dat viață într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme.

„Mă consider foarte norocoasă pentru că m-am născut într-o familie de artiști. Era cam greu să nu moștenesc această înclinație și iubire pentru artă. Am început să pictez de pe la șase ani.

De atunci, nu am mai vrut să fac altceva. Am fost un copil norocos pentru că mi-am descoperit chemarea de la o vârstă așa fragedă. Asta se datorează, desigur, părinților mei, cărora le mulțumesc că m-au încurajat și susținut mereu și o fac în continuare”, a spus, atunci, marea actriță.

Leave A Reply

Your email address will not be published.