Elena Udrea, ELIBERATĂ din închisoare! E BREAKING NEWS!

Elena Udrea este la un pas de a scăpa de închisoare? Fostul ministru așteaptă cu sufletul la gură să afle dacă va fi condamnată într-un nou dosar. Și fiica fostului președinte al României, Ioana Băsescu, este vizată de o decizie care i-ar putea fi favorabilă.

Vestea zilei despre Elena Udrea. E dezvăluirea momentului despre fostul ministru. Elena Udrea, Ioana Băsescu sau Sorin Blejnar ar putea scăpa de condamnări.

Acest lucru se va întâmpla în clipa în care Instanţa Supremă va pune în aplicare decizia CCR cu privire la prescripţie.

Deja, în baza acestei decizii, un om de afaceri din Iaşi, Ioan Zapodeanu, a fost eliberat. Mai exact, Înalta Curte de
Casaţie şi Justiţie a decis, în premieră, să pună în aplicare decizia CCR cu privire la prescripţie, adică la termenul maxim la care poate fi trasă la răspundere o persoană pentru încălcarea legii.

Astfel, un prim om de afaceri a fost eliberat în baza acestei decizii. Contestația în anulare a fost depusă de avocații omului de afaceri care în cursul lunii decembrie 2021 a fost condamnat, definitiv, la patru ani de închisoare cu executare, pentru abuz în serviciu și spălare de bani.

Decizia care l-a scăpat pe un om de afaceri de închisoare

Avocatul lui Zapodeanu a motivat faptul că acuzațiile aduse clientului lor erau prescrise în baza deciziei Curții Constituționale a României, din anul 2018, care stabilește că termenul de prescripție a infracțiunilor este cel general, în lipsa unor prevederi legale.

El a fost acuzat că ar fi fost beneficiarul unei retrocedări ilegale din care ar fi beneficiat de peste 1,5 milioane de euro, susține Antena 3.

De această decizie pot să beneficieze Elena Udrea, Ioana Băsescu, Sorin Blejnar, Lucian Duță, Adrian Mladin sau Tudor Pendiuc.

Adevărul despre starea de sănătate a Elenei Udrea

În ceea ce o privește pe Elena Udrea, liderul Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, Cosmin Dorobanțu, a vorbit despre starea de sănătate reală a fostului ministru.

El a precizat că zvonurile conform cărora Elena Udrea ar refuza mâncarea în închisoare și că ar fi slăbit în jur de zece kilograme sunt complet false.

Cosmin Dorobanțu a arătat că Elena Udrea nu a refuzat niciodată hrana, ci din contră, o primește zilnic.

„Elena Udrea nu a fost niciodată în situația de refuz de hrană, cum o numim noi. De asemenea, pot să vă spun că primește hrana zilnică asigurată de penitenciar, în regim de penitenciar.

În plus, medicul unității trece potrivit programului să o viziteze sau la dorința ei, așa cum procedează cu oricare alt deținut, de altfel.

Pe scurt, nu există probleme majore, de genul că ar fi slăbit 10 sau 11 kilograme”, a afirmat Dorobanțu, pentru impact.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.