El e Nanu, tânărul de 22 de ani din Câmpia Turzii care s-a sinucis din dragoste. Nu a mai suportat să stea despărțit de iubita lui

Familia și prietenii lui Nanu, tânărul din Câmpia Turzii care s-a sinucis, sunt devastați de durere și nu vor să accepte că de acum va rămâne doar în amintirea lor.

Nanu Coloji a ales să-și pună capăt zilelor într-un mod extrem e violent. Tânărul de 22 de ani s-a spânzurat în curtea iubitei sale din cauza unei decepții în dragoste.

Înainte de a recurge la gestul extrem, Nanu a lăsat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook, în care îi spunea iubitei că o iubește și că îi pare rău.

„Te iubesc acum, peste câteva minute n-o să mai fiu. Să știi că te iubesc și îmi pare rău pentru ce ți-am făcut până acum, rămas bun la toți ai mei dragi, nu mai pot să sufăr așa”, a scris tânărul pe pagina sa de Facebook, unde a postat și o fotografie cu el și iubita.

Nanu și iubita lui, Amalia Melinda, aveau o relație foarte frumoasă și au trăit împreună o mulțime de momente speciale. În ultima perioadă, însă, s-au certat, iar tânărul a fost atât de afectat încât a decis să pună capăt suferinței prin sinucidere.

Prietenii lui Nanu au mărturisit că nu îl credeau în stare de un asemenea gest. L-au descris ca fiind un bun prieten, care se oferea să ajute mereu pe toată lumea, sufletist și curajos.

”Nu mai pot! Nu îmi vine să cred că te spânzuri pentru o femeie. Doamne, nu pot exprima în cuvinte ce este în inima familiei lui. Tatăl lui mort, fratele lui înecat și acum el spânzurat. Doamne…”, a spus unul dintre prietenii săi.

”Sincer nu pot să cred! Doamne, nimeni nu a fost cu omul ăsta, un prieten, ceva, care să fi știut ca gânduri are. Să vorbească cu el, chiar s-a întâmplat ceva grav cu acea fată?”.

”Doamne, nici nu vreau să-mi imaginez ce-i în sufletul mamei lui. Dumnezeu să-l odihnească!”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.