Ei sunt soții care au murit astăzi în râul Timiș. S-au fotografiat cu copiii lor și prietenii de pe mal, acolo unde se aflau la picnic

Nimeni nu s-ar fi gândit că o zi de picnic se va termina într-un mod tragic pentru cei doi soți care astăzi au murit în râul Timiș. Aceștia se aflau alături de copii și prieteni pe
malul râului, iar cu doar câteva minute înainte de a se îneca s-au fotografiat împreună. E ultima imagine cu bărbatul și femeia în viață.
Înainte de a se îneca în râul Timiș, cei doi soți care astăzi au murit în localitatea Costeiu s-au fotografiat cu copiii lor, în vârstă de 10 și 11 ani, dar și alături de prietenii de familie. Cu toții au decis să iasă la un picnic pe malul râului, dar nimic nu avea să prevestească ceea ce urma să se întâmple.
Soții care au murit astăzi în râul Timiș s-au fotografiat cu copiii înainte de a se îneca
Aceștia erau foarte fericiți, au pregătit mâncare și se bucurau de vremea frumoasă de afară și de grătar. La doar câteva minute după ce au publicat fotografia pe Facebook, bărbatul în vârstă de 39 de ani a decis să intre în apă să se răcorească.
Leave A Reply

Your email address will not be published.