Ea este tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. Laura era cunoscută ca DJ Lalla

Laura Roşca, în vârstă de 34 de ani, a fost identificată drept tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. Ea a fost găsită fără viaţă, astăzi, pe plaja din Mamaia Nord, de câţiva turişti care se plimbau.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutor, însă era prea târziu pentru Laura. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Laura era din Turda, judeţul Cluj, fiind cunoscută ca DJ Lalla.

În ultima postare de pe Instagram, tânăra urmărită de peste 20.000 de oameni a folosit, printre altele, şi tag-ul „Fvckdepression”.

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care tânăra a murit, iar trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru necropsie, expertiză prin care medicii legişti vor stabili cauza exactă a morţii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.