Ea este mama care i-a furat iubitul fiicei ei. Femeia și adolescenta de 16 ani sunt acum însărcinate cu același bărbat

Sorin Savin, un tânăr în vârstă de doar 27 de ani, a avut o relație cu fiica femeii în vârstă de doar 16 ani. Ani la rând, cei doi au întreținut relații intime, iar de ceva timp, bărbatul și-a îndreptat atenția către mama fetei, cu care a început să facă amor.

Acum, însă, el a lăsat-o însărcinată pe femeie, însă hormonii lui n-au putut fi stăpâniți. Astfel, zilele trecute, el a încercat să o violeze pe fiica cea mică a femeii.

În vârstă de doar 12 ani, minora a fost găsită rătăcind prin sat. Localnicii au chemat Poliția, iar ulterior s-a stabilit că bărbatul a pătruns, în noaptea de 4 ianuarie, în camera în care se afla fata de 12 ani, împreună cu sora sa, de 16 ani, unde a avut o tentativă de viol asupra surorii mai mici.

De frică, fata a fugit de acasă, fiind găsită de politiștii din Băcani. Cercetările au scos la ivealã un alt fapt revoltãtor: individul de 27 de ani nu doar cã trãieste în concubinaj cu mama fetelor, dar a avut o relatie si cu fiica acesteia, de 16 ani, în urmã cu 3 ani, potrivit vremeanouă.ro.

Mama fetei de 16 ani, care a avut o relație cu bărbatul în perioada decembrie 2017 – ianuarie 2018, când avea doar 13 ani, este acum însărcinată cu fostul ”ginere”, ea urmând să devină mamă peste patru luni.

Sorin Savin este cercetat în stare de libertate: ”S-a întocmit dosar penal, pentru infracțiunea de act sexual cu un minor si se fac cercetãri, pentru corupere sexualã”, a precizat Loredana Stavãr, purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui.”Minorele în vârstã de 12, respectiv 16 ani, sunt securizate la CPRUCANE Bârlad.

Cazul va fi evaluat, în întreaga sa complexitate. împreună cu organele de cercetare penalã. În ceea ce priveste suspiciunile de agresiuni sexuale”, a declarat Irina Câmpeanu, purtãtor de cuvânt al DGASPC Vaslui, potrivit sursei citate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.