După triumful la Survivor All Stars, a marcat o victorie și în dragoste: planuri de nuntă și copii în viitorul apropiat!

După ce a câștigat titlul de Supraviețuitor Suprem, Zanni a captat din nou atenția publicului și a devenit foarte popular. Acest lucru i-a adus admiratori noi, dintre care multe domnișoare interesate de o posibilă relație cu el. Artistul afirmă că este gata să întemeieze o familie și a început să caute o viitoare soție. În ciuda acestui fapt, el dorește să țină această relație departe de ochii curioșilor.

„Nu sunt în căutarea unei aventuri, ci a unei relații serioase. Recent, am întâlnit pe cineva special și mi-ar plăcea să dezvoltăm ceva mai profund, dar este prea devreme pentru a discuta despre asta. Nu suntem oficial împreună, suntem în etapa de cunoaștere reciprocă. Ea preferă să luăm lucrurile încet, ceea ce este o abordare în stilul ei clasic. Până acum, am fost implicat în multe relații superficiale”, a explicat Zanni într-un podcast moderat de Bursucu.

Zanni a menționat că nu a decis încă cum va face cererea în căsătorie, dar este convins că partenera sa va fi extrem de norocoasă.

„Sunt foarte creativ și un strateg excelent, cineva care privește în viitor. Când va veni momentul (cererii în căsătorie), ea va fi cu siguranță foarte fericită. Nu știu exact cum voi proceda, dar adesea găsesc inspirația pe loc și mă surprind pe mine însumi. Nu sunt lucruri premeditate; ideile vin natural și trebuie doar să le exprim. Cred că femeia care va deveni soția mea și mama copiilor mei va fi cea mai binecuvântată. Voi face tot posibilul ca ea să fie mereu zâmbitoare și fericită, să nu aibă motive să fie tristă”, a adăugat campionul de la Survivor.

Zanni, care a crescut într-un orfelinat fără o familie, nu a simțit niciodată că nu va reuși să-și întemeieze propriul cămin. El este convins că acest moment va veni în curând.

„Nu am avut niciodată gândul că nu voi putea avea o familie. Am fost întotdeauna selectiv și am așteptat să găsesc persoana potrivită pentru mine. Acum, mă simt mai aproape ca niciodată de acest vis. Cred că totul se va întâmpla rapid, pentru că viața mea este într-o direcție foarte bună”, a spus el.

În ceea ce privește colaborarea sa cu Alex Velea, Zanni a dezvăluit că despărțirea lor a marcat și sfârșitul oricărei prietenii dintre ei. El a refuzat să comenteze mai mult despre acest subiect și a subliniat că totul s-a rezumat la o afacere profesională.

„Nu ne-am mai întâlnit și nici nu ne-am mai vorbit de când am încheiat colaborarea noastră. Cred că povestea noastră s-a consumat, fiind doar o afacere pentru amândoi”, a concluzionat Zanni.

Aceste declarații reflectă perspectiva lui Zanni asupra vieții personale și profesionale, fiind adaptate pentru a respecta normele privind confidențialitatea și bunul simț pe platformele sociale și motoarele de căutare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.