DRAMA LUI CĂTĂLIN, BĂRBATUL PĂRĂSIT DE SOȚIE CARE ÎȘI CREȘTE SINGUR COPILUL. INCREDIBIL DE CE L-A ABANDONAT FEMEIA

Un român își crește copilul de cinci ani, după ce soția lui a plecat în străinătate. Cătălin a rămas singur cu cel mic, de când acesta era doar un bebeluș de doi ani. Tăticul părăsit a venit la o emisiune TV pentru a-și spune supărarea.
Cătălin a venit la Mirela Vaida, în platoul emisiunii Acces Direct, pentru a-și spune drama. Când copilul său avea doar doi ani, soția a decis că vrea să plece din țară ca să strângă bani. Bărbatul nu a avut altă variantă decât să-l crească singur pe băiat, cum face deja de trei ani.
Românul a venit la emisiune deoarece dorește să i se facă dreptate. Acesta a dezvăluit că soția nici măcar nu îi plătește pensie alimentară pentru copil. Așadar, Cătălin crezut că fosta parteneră va răspunde, pe această cale, la rugămintea sa.
De necrezut! Ce meserie indecentă practică mama care și-a abandonat copilul
Potrivit spuselor lui Cătălin, soția sa l-ar fi abandonat pentru a se face damă de companie în străinătate. Când a plecat, i-a spus bărbatului să dea copilul spre adopție, pentru a fi crescut de altă familie.
„Eu îmi cresc copilul singur de trei ani de zile. Mama copilului a plecat și l-a abandonat și-a anunțat să dau copilul la cămin. Eu n-am putut să-l dau la cămin. L-am dus la școală, la grădiniță, eu l-am îmbrăcat, eu îl schimbam, eu i-am dat să mănânce și l-am ținut peste tot după mine”, a spus Cătălin.
După ce a fost contactată de reporterii emisiunii, femeia a recunoscut că este damă de companie, dar susține că îi plătește pensie alimentară celui mic.
Leave A Reply

Your email address will not be published.