Drama din viața lui Theo Rose. Artista s-a confruntat cu o boală grea: “Am mers din doctor în doctor!”

Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. O țară întreagă o iubește pentru talentul ei, pentru timbrul special și pentru imaginea mereu impecabilă, dar puțini știu ce se ascunde sub zâmbetul ei. S-a luptat cu o boală foarte grea, căreia medicii nu îi dădeau de cap.

Theo Rose, probleme grave de sănătate

Theo Rose se bucură de mare succes în plan profesional. Este o artistă iubită de întreaga țară, cu o carieră în plină ascensiune, ale cărei piese răsună la radio și rup orice top. În spatele succesului, însă, se ascund multe probleme și nopți nedormite.

În urmă cu ceva timp a avut parte de căderi psihice grave, peste care a trecut cu greu.

Theo și-a pierdut trei bunici, iar starea ei s-a schimbat radical de atunci. A suferit mult după ce și-a pierdut o parte din familie și a devenit instabilă emoțional. Se temea că s-ar putea îmbolnăvi, că ar mai putea pierde și alte persoane si niciodată nu a mai devenit persoana tare de dinainte.

„În primul rând ce m-a marcat foarte tare a fost moartea a 3 dintre bunicii mei, acum mai am o singură buncă. Toate aceste lucruri au instaurat în sufletul meu o frică. Frica de anu mă îmbolnăvi, frica de a nu-i pierde pe ai mei.

Chestia asta m-a făcut să fiu un pic instabilă emoțional. S-a întâmplat ceva din momentul ăla, am devenit mult mai senzitivă, mă emoționez așa oricând la orice. Nu mai sunt eu așa „tanc” cum eram”, a spus artista pe Instagram.

Stresul i-a pus capac lui Theo

Theo recunoaște că este foarte stresată și a avut nevoie de ajutor de la medic, după ce a făcut mai multe atacuri de panică. Nu mai avea curaj nici măcar să urce pe scenă, era foarte speriată si chiar vomita înainte de fiecare concert.

De asemenea, făcea atunci parte dintr-o echipă toxică, ce a distrus-o și mai tare psihic.

A mers la mulți medici pentru a-și trata problema, dar nimeni nu a reușit să o pună pe picioare, până când un medic i-a găsit rezolvare și acum se simte mult mai bine și și-a recăpătat încrederea.

„Eram nesigură pe mine. Nu mai știam în ce direcție să merg. Nu am pățit în viața mea să simt să fug din preajma unor oameni.

Înainte e fiecare concert vomitam. Îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert. Nu puteam să mă controlez efectiv, mi-era frică să cânt pe scenă.“, a mai spus Theo.

Leave A Reply

Your email address will not be published.