Doliu uriaș pentru Maria Dragomiroiu. Îndrăgita artistă este devastată după pierderea unei persoane dragi

E doliu uriaș în familia îndrăgitei Maria Dragomiroiu. Tatăl cunoscutului impresar Bebe Mihu, partenerul de viață al artistei, a încetat subit din viață. Chiar nora sa, artista de muzică populară Maria Dragomiroiu, a făcut anunțul trist pe Facebook.

Durere mare în sufletul Mariei Dragomiroiu, odată cu plecarea uneia dintre cele mai dragi persoane de pe această lume.

Doliu uriaș pentru Maria Dragomiroiu. Îndrăgita artistă este devastată după pierderea unei persoane dragi
Maria Dragomiroiu și soțul său, impresarul Bebe Mihu, sunt devastați de durere. Tătăl impresarului, Răducu Florin Mihu, a trecut în neființă, luni seară. Târziu în noapte, chiar îndrăgita vedetă populară a publicat un mesaj trist pe contul personal de socializare.

Cu această ocazie, Maria Dragomiroiu a povestit despre ultima vizită pe care i-a făcut-o socrului său. Bărbatul și-ar fi prevestit moartea.

“Încă o dată, Dumnezeu ne arată că fiecare suflet are timpul lui de ședere pe acest pământ și simte când se apropie sfârșitul! Răducu (așa îl alintam toți), ai fost mereu în rugăciunile mele în care îți uram de sănătate, iar cum vei fi la fel, în care îți urez O sa-mi fie dor, o să-mi lipsești. Drum liniștit, îți urează nora ta Maria!”,a scris solista, pe Facebook.

Cum și-a cunoscut Maria Dragomiroiu al doilea soț
Maria Dragomiroiu și-a cunoscut al doilea soț, nimeni altul decât impresarul gorjean Bebe Mihu, pe când el era directorul Casei de Cultură.

Artista populară și impresarul din Gorj au decis să se căsătorească, după 4 ani de relație. Au făcut cununia civilă în 1991. Apoi, în 1999 s-au cununat și religios.

Maria Dragomiroiu a fost cea care a făcut primul pas și și-a cerut iubitul în căsătorie.

„La mine iubirea pentru Bebe a venit treptat, dar a devenit unică şi indestructibilă. Ne-am căsătorit după patru ani de relaţie. În 1991 am făcut cununia civilă, apoi în 1998, nunta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.