Doliu în toată România! A murit marele actor care a învins lupta împotriva kilogramelor în plus

O altă veste rea lovește România, după ce au avut loc numeroase tragedii în ultima vreme.

Aflăm acum că unul dintre cei mai cunoscuți actori din țară, care a luptat mult timp cu kilogramele în plus, a plecat dintre noi în mod subit.

A murit Claudiu Pop

Claudiu Pop, actorul care în urmă cu câțiva ani a șocat România după ce a reușit să slăbească 80 de kilograme într-un an, înregistrând o reușită extrem de mare, a murit. Toți cei care l-au cunoscut sunt șocați și spun că nu se așteptau la o asemenea tragedie.

Nu sunt cunoscute în acest moment circumstanțele decesului lui Claudiu Pop și familia nu a făcut declarații despre acest aspect.

Tot ce se cunoaște este că priveghiul va avea loc, mâine, de la ora 19:00, la noua capelă din comuna Gârdani, iar înmormântarea va avea loc, miercuri, de la ora 13:00. Sunt așteptați toți cei care l-au cunoscut și au colaborat cu el de-a lungul anilor.

a scăpa de kilogramele în plus. Acesta cântarea peste 200 de kilograme și a reușit să scape de 80 dintre ele în doar un an. Era cunoscut sub numele de Akebono și a fost un comediant și un îndrăgit realizator de emisiuni la televiziunile din Baia Mare.

Familia este devastată

Prietenii și familia sunt îngroziți și mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare. Fratele marelui comediant a postat un mesaj de adio pentru luptător, la care cei care îl cunoșteau au reacționat imediat.

Claudiu Pop a lansat o carte de Nutriție, care a avut mare succes. Mulți i-au urmat exemplul, deși a mărturisit că nu este deloc ușor să facă un asemenea pas spre transformare.

„Nu e foarte greu, dar nici usor. Cert este ca se poate. Pentru mine a fost foarte important ca am avut un antrenor ca Florin. Au fost momente in care ziceam „gata”. In astfel de momente, Florin stia ce avea de facut.

Faptul ca el este o personalitate in domeniu ma obliga sa merg mai departe. Omul asta venea cu noaptea in cap sa „ne plimbam” si eu nu indrazneam sa il refuz.

Daca mi-ar fi spus sa merg singur pe jos, nu ma tineam de treaba asta. Mai ales la inceput, cand era foarte greu. Acum, insa, nu mai sunt probleme, ma descurc singur.”, spunea Claudiu Pop, înainte de lansarea cărţii Greu de Slăbit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.