Doliu în muzica populară! A murit o mare doamnă a folclorului românesc

Doliu în muzica populară! O cunoscută interpretă de muzică populară s-a stins din viață. A fost foarte îndrăgită și respectată de români. Din păcate, cântăreața a suferit de o boală incurabilă.

Doliu în muzica populară! Cântăreața Cruțica Cistelecan a încetat din viață, vineri dimineața. Îndrăgita interpretă de muzică populară a murit din cauza unei boli care o măcina de mai mulți ani.

Crucița Cistelecan a fost unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică populară din Cluj.

Artista a cântat la multe festivaluri de muzică populară, participând frecvent la emisiunile posturilor de televiziune cu profile de muzică populară.

Artista suferea de o boală incurabilă

Din păcate, cântăreața a suferit de o boală incurabilă. A fost plecată în Spania, după care a revenit la Cluj, la Dezmir, unde a locuit în ultima parte a vieții cu fiica ei Andreea.

Artista de muzică populară va fi condusă pe ultimul drum, duminică, 3 iulie 2022, la ora 13.00, în localitatea Iuriu de Câmpie, județul Cluj.

E doliu în muzica românească! Ștefan Petreuș s-a stins din viață

Pe 25 iunie s-a stins din viață Ștefan Petreuș. Acesta a încetat din viață la vârsta de 82 de ani. Tragicul anunț a fost făcut de către prezentatoarea Iuliana Tudor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.