Doliu în muzica populară, a făcut stop cardiac la 58 de ani.

Pierdere imensă pentru Țara Oașului. Artistul Mihai Zele a încetat din viață. Anunțul a fost făcut, luni seară, de managerul Casei de Cultură din Negrești, Anca Volșik.

Mihai Zele, unul dintre cei mai iubiți artiști din Țara Oașului, a murit la doar 58 de ani.

Mihai Zele, un mare artist din Țara Oașului, a încetat din viață. „Zongorașul“ după cum îi spuneau apropiații a murit în urma unui stop cardio-respirator în timp ce se afla în locuința sa din satul Boinești.

Avea doar 58 de ani, iar vestea morții sale a căzut ca un trăsnet peste toți cei care l-au cunoscut, potrivit PresaSM.

Tristul anunț a fost făcut de Anca Volşik, directoarea Casei de Cultură din Negreşti Oaş.

„Azi am primit o veste tristă. Colegul nostru, Mihai Zele zongoraşul Casei Orăşeneşti de Cultură, a încetat din viaţă într-un mod neaşteptat.

Suntem alături de familia lui în aceste momente tragice. Dumnezeu să-l odihnească!”De azi ceterașul nostru va cânta în ceruri alături de fratele său, îndrăgitul ceteraș Petre Zele.

Din păcate valorile folclorice ale Țării Oașului pleacă rând pe rând si parcă prea devreme!

Dumnezeu să îl odihnească, iar familiei îndurerate condoleanțe și multă putere!“, a fost mesajul transmis de Anca Volşik.

Mihai Zele a moștenit pasiunea pentru muzică din familie.

Atât el, cât și fratele său Petre Zele, care s-a stins în 2020, au făcut cunoscută muzica și cetera din Oaș în toată țara, dar și peste hotare. Au susținut sute de concerte atât în țară, cât și în străinătate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.