Doliu în lumea influencerilor. O celebră creatoare de conținut a murit la scurt timp după ce a postat pe rețelele sociale

Doliu în lumea influencerilor. O celebră creatoare de conținut s-a stins din viață, neașteptat, la puțină vreme după ce a postat pe rețelele sociale. Este vorba despre Larissa Borges, o braziliancă de 30 de ani, care avea aproximativ 30.000 de urmăritori.

Doliu în lumea influencerilor. Larissa Borges s-a stins din viață, la scurt timp după ce a postat pe rețelele sociale. Se știe despre ea că a fost studentă la Educație Fizică și Sport, iar în urmă cu mai bine de o săptămână a suferit un infarct miocardic, în orașul Gramado din Brazilia.

Doliu în lumea influencerilor

Dacă la primul infarct a supraviețuit, al doilea i-a fost, din păcate, fatal, deși cadrele medicale s-au luptat să o țină în viață. Larissa Borges a fost un creator de conținut de succes, ea era urmărită de peste 30.000 de persoane pe Instagram. Mai mult, din imaginile pe care le posta pe rețelele sociale părea într-o formă fizică de invidiat.

La scurt timp după ce s-a internat, familia a preluat conturile ei de social media și au postat constant informații despre starea ei de sănătate, primind mereu mesaje de încurajare și susținere de la fani. „Fiica noastră dragă, mergi către Dumnezeu și fii binecuvântată„, se arată în mesajul postat de familia influenceriței.

Leave A Reply

Your email address will not be published.