doina teodoru a ironizat-o pe monica gabor: „nu vă e rușine să luați bani de la bătrâni”

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu și câștigătoarea sezonului trei iUmor, a devenit notorie după o apariție anterioară pe scena Antena 1, unde a ironizat-o pe Monica Gabor cu o serie de comentarii acide. Teodoru, care a câștigat notorietate în urmă cu aproximativ doi ani la iUmor, s-a făcut remarcată cu un număr în care a imitat-o pe Dana Budeanu, având remarci acide la adresa modelului și fostei soții a lui Irinel Columbeanu.

Doina Teodoru a criticat în termeni duri calea aleasă de Monica Gabor, sugerând că aceasta profită de bărbații mai în vârstă, în contextul relației acesteia cu fostul său soț, Irinel Columbeanu. Într-un număr la iUmor, potrivit click.ro, Teodoru a spus:

„Voi luați exemple de la fete care n-au avut destin și au reușit în viață… gen Monica Columbeanu. Hai că mi-am adus aminte… Am o problemă cu asta… De ce umblați cu boșorogi? Ziceți, mă. Nu vă e rușine, mă, să luați bani de la bătrâni?.”

Popularitatea Teodoru a crescut semnificativ în urma participării ei la emisiunea iUmor. Iată câteva din momentele notabile ale parcursului său:

A urcat pe scena iUmor pentru prima dată în sezonul 3, pe care l-a și câștigat;
Într-unul din numerele sale, a imitat-o pe controversata Dana Budeanu;
A fost cunoscută pentru ironiile și comentariile sale acide;
A dat naștere la controverse prin ironizarea Monicăi Gabor;
În prezent formează un cuplu cu Cătălin Scărlătescu, cunoscut prin emisiunea MasterChef.
La fel ca în sezonul al treilea, în 2017, Teodoru a câștigat admirația publicului și a juriului, obținând marele premiu, în valoare de 20.000 de euro. Doina Teodoru a povestit în glume povestea sa de succes, comparând-o cu subiectul romanului „50 Shades of Grey”:

„Pentru cine nu știe povestea mea, este un fel de 50 Shades of Grey pe înțelesul copiilor. În povestea mea eu sunt legată și maltratată de surori, dar iubită de prinț. În 50 Shades e invers”, a glumit Doina Teodoru.

Leave A Reply

Your email address will not be published.