Doi părinți vor să afle cum a dispărut fiica lor în urmă cu 32 de ani. Cei doi oferă recompensă pentru orice informații

Doi părinți pătrâni, din Brașov, au o durere imensă și vor să afle cum a dispărut, fără urmă, fiica lor, Andreea, în urmă cu 32 de ani. De-a lungul timpului, ei au apelat la mass-media, la autorități, ba chiar și la Interpol în Germania.

Ceea ce li s-a spus este doar că ar fi murit într-un accident de tren și a fost îngropată creștinește. Cu toate acestea, nici până astăzi nu au aflat unde îi este mormântul.

Au trecut mai bine de 32 de ani de când familia Măerușan, din Brașov, așteaptă vești despre fiica dispărută fără urmă. De fapt, anumite informații au mai apărut între timp, însă acestea pară să adâncească și mai mult misterul dispariției.

Astfel, în 1996, părinții Andreei Măerușan au fost informați că fata lor a murit și a fost îngropată creștinește. Mai mult, au primit și câteva obiecte personale ale fiicei lor dar și fotografii de la autopsie. Cu toate acestea, nimeni nu le poate spune a fost îngropată aceasta.

Durerea a doi părinți care vor să afle cum a dispărut fiica lor

Cu siguranță nu există durere mai mare decât cea pe care o trăiesc părinții la pierderea unui copil. Dar atunci când nici măcar nu știi cum a murit ori unde îi este mormântul, suferința este de nedescris și crește tot mai mult odată cu trecerea timpului.

Este și cazul unei întâmplări înduioșătoare ce vine din Brașov, acolo unde doi părinți bătrâni încă au întrebări legate de fiica lor, dispărută fără urmă în 1990. Iată despre ce e vorba și ce text au transmis.
Soții Măerușan provin din Brașov și au 80 de ani. Deși timpul a trecut peste ei, nu își vor uita niciodată fiica, pe care au pierdut-o în 1990 în condiții bizare. Dispărută, inițial, la acel moment, părinții au aflat ulterior că ar fi murit într-un accident, deși nu au văzut niciodată trupul ei fără suflare sau măcar locul unde ar fi fost înmormântată.

Fiica lor avea la acea vreme 18 ani, era elevă a Colegiului Național „Dr. Ioan Meșotă”, la Arhitectură, când părinţii ei au văzut-o pentru ultima dată.

Era o dimineaţă rece, în ziua de 4 februarie 1990, ora 7.00. Fata a ieșit pe ușa casei și nu s-a mai întors niciodată.

Mama Andreei, Maria Măeruşan, a fost cea care a relatat povestea pe Facebook şi a cerut ajutor oricui are informaţii despre ce s-a întâmplat atunci. Mai mult, ea și soțul au oferit chiar şi o recompensă.

Mesajul transmis de soții Măerușan
„În 4 februarie 1990, ora 7 dimineața, a dispărut de acasă Andreea Măerușan, elevă în clasa a 12-a la Colegiul Național Meșotă, arhitectură.

De abia în 1996 am aflat că ar fi avut un accident de tren la Zam, județul Hunedoara, după cercetări prin presă, TV, Interpol în Germania.

Nu avea acte, bani, ci doar o pungă cu un aparat de îndreptat un dințișor și cerceii la ureche. Ni s-au înapoiat toate și două fotografii cu ea la autopsia din Zam, parcă toaletate.

A plecat din Brasov în mod sigur cu o mașină, niciun tren nu trecea prin Zam (avem Mersul trenurilor). Probabil a fost violată și ucisă pe drum și abandonată lângă calea ferată paralelă ca să pară un suicid (era virgină).

Ni s-a spus că a fost înmormântată creștinește, dar preotul nu știa nimic, mormântul nu a putut fi găsit nici azi, neavând acte, iar înmormântarea a fost făcută de 4 bolnavi psihic din Spitalul de psihiatrie Zam unde i s-a făcut autopsia, crezând că e o sinucidere.

Rugăm (avem 80 de ani) pe oricine poate să ne spună cu cine și ce a plecat, înainte de a ne duce «dincolo» Oferim orice recompensă cerută, dar vrem să «ne ducem liniștiți». Cineva trebuie să știe și Andreea avea două dorințe:

Cinstea și Facultatea de Biologie. Acasă eram o familie fără probleme materiale sau neînțelegeri din 1972, anul ei de naștere”, a scris pe Facebook Maria Măerușan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.