Doi adulți și patru copii au murit într-un incendiu cumplit. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

A fost activat Planul Roșu de Intervenție la Turda, unde un incendiu a cuprins o casă și a ucis șase oameni, între care patru copii.

Autoritățile au intervenit de urgență, însă șase din cele șapte persoane care locuiau acolo nu au supraviețuit. Un adolescent în vârstă de 14 ani prezenta semne vitale și a fost transportat la spital.

Incendiu devastator la Turda. Au murit șase oameni

Flăcările au cuprins o casă situată pe strada Nicolae Teclu din municipiul Turda.

La fața locului au fost solicitați pompierii din Turda și Cluj-Napoca, care au intervenit cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci SAJ.

Șapte persoane au fost găsite inconștiente. Din nefericire, medicii au fost nevoiți să constate decesul. Singurul supraviețuitor este un băiat de 14 ani, care prezenta semne vitale și a fost transportat la spital.

Autoritățile au declanșat Planul Roșu de Intervenție începând cu ora 6.05.

Pompierii au evacuat de urgență, din două încăperi aflate în flăcări și inundate cu fum, doi adulți și cinci copii, cărora le-au acordat primul ajutor calificat. Unul dintre copii, respectiv un băiat de 14 ani, prezenta semnale vitale și a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj SAJ,a transmis ISU Cluj.

Doi adulți și patru copii și-au pierdut viața în incendiul din Turda

Pompierii au evacuat din două încăperi aflate în flăcări, doi adulți și cinci copii. Salvatorii au aplicat manevre de resuscitare mai bine de o oră, însă pentru cei doi adulți și patru dintre copii, nu s-a mai putut face nimic. Nu au fost readuse semnele vitale pentru niciunul dintre ei, iar medicii au declarat decesul.

Singurul supraviețuitor care prezenta semne vitale este un adolescent în vârstă de 14 ani care a  fost transportat la spital.

Copiii care au decedat avea vârste cuprinse între patru și 10 ani.

Leave A Reply

Your email address will not be published.