Doamne, ce frumoasa era si cum a ajuns

Gabriela Spanic a devenit cunoscută la începutul anului 2000, cucerind publicul datorită rolurile pe care le-a jucat în „Uzurpatoarea” și „Prizoniera”. Anii au trecut punându-și foarte frumos amprenta asupra chipului actriței din Venezuela.

Ajunsă la vârsta de 46 de ani, renumita actriță arată senzațional datorită sportului, dar și operațiilor estetice la care a apelat în ultimii ani. Considerată regina telenovelelor, vedeta s-a transformat incredibil în ceea ce privește aspectul fizic.

Gabriela Spanic se mândrește cu un trup de invidiat și un abdomen plat la care visează orice femeie.

Gabriela Spanic și-a dorit unele îmbunătățiri ale aspectului fizic, în prezent fiind complet diferită față cum și-a obișnuit fanii. Actrița, care este și prezentatoare și cântăreață, pare total schimbată, în special la față, specialiștii spun că apelează adesea la filtre, dar și are și ceva intervenții chirurgicale.

Chiar și așa, vedeta din Venezuela este extrem de urmărită în mediul online unde postează adesea imagini. Peste 1,7 milioane de persoane sunt la curent la evenimentele și activitățile pe care le desfășoară actrița care a ajuns în urmă cu mulți ani și în România.

Celebră pentru aparițiile sale televizate, Gabriela Spanic a apărut într-un serial românesc unde a jucat alături de Lucian Viziru despre care s-a zvonit la vremea respectivă că ar fi avut o scurtă idilă, însă niciunul dintre ei nu a oferit vreo declarație pe marginea acestui subiect.

Frumoasa artistă a fost căsătorită în perioada 1996 – 2002 cu actorul Miguel de Leon și are un copil, Gabriel de Jesús, venit pe lume în anul 2008, băiatul provenind dintr-o relație ulterioară.

În urmă cu aproximativ 10 ani renumita actriță din telenovele a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost otrăvită de propria asistentă, Maria Celeste Fernandez Babio. Femeia i-a spus doze mici de sulfat de amoniu în alimente, starea de sănătate a vedetei înrăutățindu-se treptat.

Vedetei i s-a făcut rău în timp ce filma pentru telenovela „Soy tu duena”, producătorii chemând de urgență salvarea, Gabriela Spanic fiind internată la spitalul Angeles. Medicii de la Terapie Intensivă au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, în cele din urmă actrița fiind externată.

Leave A Reply

Your email address will not be published.