Dinu Maxer și Magdalena Chihaia: Cererea în căsătorie în Veneția, sub cercul magic al iubirii

O mare veste străbate internetul! Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au decis să-și unească destinele într-o logodnă plină de emoții și iubire!

De la începutul povestii lor de dragoste, Dinu și Magdalena au strălucit de fericire, iar acum, în culmea iubirii lor, au hotărât să facă pasul cel mare. Cererea în căsătorie a avut loc în romantica Veneție, într-o gondolă care plutea pe valurile iubirii lor.

Imagini din momentul special au fost împărtășite cu bucurie și emoție pe toate rețelele de socializare, capturând inimile fanilor și admiratorilor lor.

Dinu Maxer a surprins-o pe Magdalena Chihaia cu o întrebare plină de dragoste și emoție: “Vrei să fim împreună pentru totdeauna, navigând pe valurile vieții, pe gondola iubirii?”

Cu un “Da!” hotărât și plin de iubire, Magdalena Chihaia a acceptat cererea în căsătorie, într-un moment care va rămâne vie în inimile lor pentru totdeauna.

Însă, în ciuda fericirii lor, Magdalena Chihaia a fost confruntată cu critici dure din partea publicului, odată ce și-a făcut relația cu Dinu Maxer publică. Ea a dezvăluit că a fost supusă la comentarii nefondate, fiind judecată pentru alegerea sa de a fi autentică și naturală.

“De când sunt cu Dinu, am fost ținta hate-ului! Criticile au venit din toate direcțiile, de la aspectul meu natural, până la alegerile mele de viață. Mă deranjează aceste critici nefondate. În loc să primească sfaturi constructive, unii se ocupă de judecăți superficiale. Ne dorim să fim oameni buni și să ne concentrăm pe fericirea noastră, departe de negativitate”, a declarat Magdalena Chihaia pentru Playtech.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.